Celeb

Titokban nősült meg Gönczi Gábor

Munkatársunktól

Létrehozva: 2018.10.15.

Ragyogó őszi napsütésben mondta ki egymásnak szombaton a boldogító igent a TV2 híradósa és szerelme. A találkozásuk spirituális volt, az esküvőjük mesés.

Már majdnem negyven volt, amikor megtalálta az igazit. Mivel kedvese gyorsan megajándékozta egy gyermekkel, az esküvő csúszott. No, nem túl sokáig, hiszen még csak négy éve vannak együtt. Azt, hogy komolyan gondolják, polgári szertartáson és egy mesés vidéki esküvőn is hivatalossá tették.

A 43 éves Gönczi Gábor, a TV2 híradósa, és kisfia, Áron édesanyja, Szlama Ildikó a Budapesttől 30 kilométerre található ócsai, a XIII. században épült premontrei bazilikában fogadott egymásnak örök hűséget közel száz meghívott vendég előtt.

– Láttam, hogy esküvő van, hát megálltam kicsit nézelődni. Jólesik fürdőzni a boldogságban, ha a másé, akkor is – mesélte egyik olvasónk, aki helyi lakos. – Különös volt, hogy fekete esernyős, nagydarab férfiak terelik a násznépet. Olyan szigorú biztonsági intézkedések voltak, amilyet errefelé még nem láttunk. Amikor megláttam a vőlegényt, megértettem, hogy miért. Gönczi Gábor snájdig vőlegény volt, a menyasszony meg olyan szép, mint Hófehérke. Beültek egy gyönyörű fehér Mercedesbe, azzal mentek el kettecskén. Szépek voltak, és látszott, hogy nagyon boldogok. Jó érzés, hogy a mi településünket választották a jeles napra.

A híradós a Borsnak korábban elmesélte, miután szerelembe estek, hirtelen történt minden.

A Katedrális

Az ócsai templom az, amitől még Ken Follettnek is elakadt a lélegzete. Amikor a népszerű író meglátta, azt mondta, ilyennek álmodta azt, amiből a Katedrális című regénye született. Logikus, hogy a történetből készült film is ott forgott.

– Nagyon gyorsan megérkezett hozzánk Áron. Kevés időt voltunk együtt úgy kettesben, hogy még a pocakban sem volt a fiam. Így aztán, bármennyire is esküvőpártiak vagyunk mindketten, nem volt időnk ezt az egészet megszervezni. Amikor kiderült, hogy érkezik a kisbaba, félretettük ezt a projektet. Persze mindenki kérdezte már – családtagok, barátok –, hogy mikor lesz a nagy nap. Négy éve téma, de eddig elhessegettük azzal, hogy a gyerek a legfontosabb, és nincs idő a szervezésre. De most már eltelt annyi idő, hogy éreztük, nincs rendben az, hogy mi nem vagyunk összeházasodva, hogy ő nem a feleségem és én nem vagyok a férje – idézte fel a döntés hátterét Gábor, aki Joshi Bharat műsorában mesélte el, hogyan találkoztak. A történet megértéséhez ismerni kell az Átkozott boszorkák című filmet, amiben Sandra Bullock azt mondja, sosem lesz férjem, mert én olyat akarok, akinek az egyik szeme kék, a másik zöld...

„Ildivel spirituális találkozásom volt egy rendezvényen. Ildinek az Átkozott boszorkák az egyik kedvenc filmje, és ő sem találta a párját, mint a „boszorka”. Na, majd ha jön egy srác, akinek az egyik szeme kék, a másik zöld… Egy rendezvényen voltunk, Ildi pszichológus, ő tréninget tartott, én zenészként mentem. Rengeteg csaj volt ezen a bulin. Én akkor a válásom után meglehetősen rossz lelkiállapotban voltam. Nem is vettem észre az embereket, de a terem végén állt egy lány, aki fülig érő mosollyal nézett engem. A végén letettem a mikrofont, átverekedtem magam az embe­reken és odamentem hozzá. Ildi utólag bevallotta, hogy akkor végig arra gondolt: ez a fiú, koncert végén hozzám jöjjön oda. De szándékosan a terem legvégére állt. És odamentem. Szó szerint bevonzott. Elkezdtünk beszélgetni, és egyszer csak azt mondja, olyan furcsa a szemed. Igen, az egyik kék, a másik zöld. Ne csináld! Beszélgettünk reggelig. Nem kértem el tőle semmit, hagytam neki egy üzenetet: „Jó reggelt! Szerintem ezt a beszélgetést folytassuk, ez a számom, légyszi hívjál fel. És elmentem Pestre. Este felhívott, hogy folytassuk. Ebből a folytatásból lett Áron...”

Sok boldogságot kívánunk! 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17143038_auto_resized.jpg
origo.hu

Oroszország rakétákkal támadta Ukrajnát és előretört Urozsajnoje közelében

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27206_resized.jpg?avcount=1713514210
origo.hu

Háborús hangulat van Brüsszelben

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17142175_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Visszatért a színpadra a Nemzeti Színház lebénult művésze

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17143272_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Orbán Viktor hamarosan bejelentést tesz + Videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17135573_auto_resized.jpg
ripost.hu

"Ki fog látszani a s*nám" - Kiakadtak a túl szexi ruha miatt az olimpikonok

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17142958_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Klopp egy játékost emleget, ő lehetett volna a siker kulcsa?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27205_resized.jpg?avcount=1713514210
origo.hu

Botrány: Vajna Tímea húga idegesen üzent testvérének

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17136724_auto_resized.jpg
travelo.hu

Csodájára járnak a színpompás dunántúli völgynek, ahol azáleák virágoznak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27151_resized.jpg?avcount=1713514210
she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27156_resized.jpg?avcount=1713514210
videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17142644_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Házasság első látásra Csabi: Még egy peteérést bevárok

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17142944_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Ez nem megengedett!” – áll a bál a TV2-es műsor két szereplője körül, eltanácsolnák őket

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/P4C1P7TsBA6vVqiTzkj4mkVLoD1Vnii5BQlxV0MFhuk/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2NmZDdlNDM5MGUzZDQzN2FhM2I3MjM1NTE3MDkxN2I1.jpg
Vallomás

„Szteroidos kezelést kapok” – komoly problémával küzd Marics Peti

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/BXXBwj8joBF5Kps72FIDvCRWYFkq-XVRY9c7pJQm9Mc/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzFiNmZlOGViZDQ5YjQ1Y2Q4MDMyMDdhNDJhYWEyYTc0.jpg
Család

Rubint Réka megrendítő vallomása: „A gyerekekkel eltöltött időt később nem lehet pótolni”