Titokban ment férjhez a Jóban Rosszban színésznője

Feleség lett Sallai Nóra. A színésznő gyönyörű ruhában, alig néhány vendég jelenlétében kötötte össze életét szerelmével.
Feleség lett Sallai Nóra. A színésznő gyönyörű ruhában, alig néhány vendég jelenlétében kötötte össze életét szerelmével.

Titokban, minden felhajtást mellőzve ment férjhez Sallai Nóra, a Jóban Rosszban című sorozat Mónika nővére. Január 30-án, hófehér menyasszonyi ruhában állt anyakönyvvezető elé, és mondta ki az igent párjának, akinek kilétét nem akarja felfedni a nyilvánosság előtt.

– Január 30-án volt két éve, hogy Bence megszólított egy közlekedési lámpánál, ezért tartottuk az esküvőnket ezen a napon. Már messziről kiszúrtuk egymást, nagyon jóképű volt. Meghívott egy kávéra, de nemet mondtam. Ő viszont nem adta fel, és végül abban maradtunk, hogy vasárnap (aznap csütörtök volt) délelőtt 11 órakor ugyanott, a jelzőlámpánál találkozunk – meséli megismerkedésük filmbe illő történetét az ifjú feleség.

A találka jól sikerült, azonnal szerelem szövődött köztük, kétéves évfordulójukon pedig hivatalosan is összekötötték az éle­tüket. Nóra az esküvő részleteibe is beavat minket.

– Ez csupán polgári szertartás volt, kilenc vendég volt jelen. A templomi esküvőt nyárra tervezzük, és oda természetesen nagyobb vendégsereget várunk. Csodálatos érzés feleségnek lenni, nagyon boldog vagyok!

Az esküvő után az ifjú pár és a maroknyi násznép egy étterem felé vette az irányt, majd Nóráék mini nászútra utaztak, két napig romantikáztak Visegrádon és fájó szívvel tértek vissza a dolgos hétköznapokba, de a nyári templomi esküvőjüket talán már nem párnapos nászút fogja követni.