Celeb

Titkos esküvő: Götz Anna századszorra mondott igent Böröndinek

A. T.

Létrehozva: 2016.08.29.

Forrás: Szirmai Klári

A legnagyobb titokban, augusztus 4-én az Óbudai Főtéren meghitt ceremónián örök hűséget fogadott egymásnak Götz Anna és Böröndi Tamás. A házaspárral színházuk, a Vidám Színpad kulisszái mögött találkoztunk, mert nászút helyett egyelőre az őszi évadnyitásra készülnek. Ezt azonban cseppet sem bánják, boldogok, és hálásak a sorsnak, hogy tönkrement házasságuk után, átlépve az ötödik ikszet egymásra találtak, és szerelmük sok küzdés után, ahogy Anna fogalmazott: kiléphetett a napfényre. Az esküvőjük épp olyan volt, amilyennek megálmodták.

Böröndi több százszor tette fel a nagy kérdést

Anna és Tamás öt éve esett szerelembe egymással és mindössze egy éve élnek közös fedél alatt, a házasság gondolata azonban már a kezdetektől foglalkoztatta őket.

– Tamás az első pillanattól kezdve állandóan megkérte a kezem. Még az édesapámtól is, de én mindig elvicceltem a választ és csak az összeköltözés után vettem komolyan a kérdését, de akkor már úgy tűnt feladta. Többször viccesen megjegyezte hogy mindig kikosaraztam, pedig már gyűrűt is adott nekem 3 éve. A kerek szülinapjára egy szép órát kapott tőlem, melynek a hátlapjára egy szívbe rávésettem az igent. Ezt viszont nem is vette észre, úgy kellett felhívni rá a figyelmét – nosztalgiázik nevetve Anna. Végül szerelmük évfordulóján eldöntötték, idén nyáron összeházasodnak és a hivatal első felajánlott időpontját elfogadva ezt meg is tették és Anna gyönyörűen festett a Szentpéteri Bea által tervezett esküvői ruhában.

– Szerettük volna az esküvőt titokban tartani, de utólag mégis kiderült. Csak a szűk család és a tanúk voltak jelen. Ők is olyanok voltak, akik valóban tanúi voltak a szerelmünknek, drukkoltak nekünk, az elsô perctôl fogva hittek bennünk, és mellettünk álltak a nehéz idôszakokban is. Nem akartunk senkit megbántani, de ha elkezdjük a meghívásokat, valaki biztos kimaradt volna, viszont nem feledkeztünk el a barátainkról sem. Meghívtuk őket magunkhoz egy kerti partira. Egyikünknek sem ez az első házassága, de az utolsó, az biztos.  Egyetlen ürömünk van csak az örömben, hogy ilyen későn találkoztunk – mesélte Anna, aki csodaszép, kék ruhában mondta ki az igent. – Tulajdonképpen egészen más színt akartam. Aztán megláttam egy ilyen színű ruhát, és beleszerettem. Később kicsit elbizonytalanodtam, ezért az utolsó ruhapróbára Tamást is elhívtam. Szerencsére neki is nagyon tetszett.

Tamást lenyűgözte Anna szépsége, kisfiús zavar lett úrrá rajta az esküvôn.

– Tiszta hülye voltam, hirtelen azt sem tudtam, hol vagyok, és hatvanévesen összevissza ba­kiztam. Nem mondtam, ha­nem megkérdeztem: igen? Erre rám szóltak, hogy határozottan kell kimondani az igent. Aztán az anyakönyvvezető elkezdte mondani, hogy az ifjú pár így, az ifjú pár úgy, így aztán többször kacagásba fulladt az egyébként hivatalos ceremónia. Na­gyon ritka, megható, mély érzésekkel voltam tele.

Nászút a színpadon

Götz Anna és Böröndi Tamás nászút helyett dolgozik. A Vidám Színpad idén 65 éves, mely megünneplésére számos programmal készülnek a nevettetésre felesküdött színészek.

– Ott leszünk a Pozsonyi Pikniken és idén először a Színházak Éjszakáján is, ahol túros csuszával várjuk a nézőinket – árulta el Böröndi Tamás. Társulatával Vaszari Gábor:Meg tudom magyarázni (De ki az a Bubus?) című komédiával nyitják az évadot az immár színpadtechnikailag is felújított teátrumban a bécsi úti bevásárlóközpont emeletén.

A teljes évad premierjeit kitűztük már sok meglepetéssel a születésnapi évadra készülve. Úgy érezzük, hogy Óbuda is befogadott minket új otthonunkban a bevásárlóközpontban.. Tervezzük a kamaraszínház létrehozását is a nagyterem mellett, mert a rengeteg pozitív visszajelzésből azt tapasztaljuk hogy az emberek ki vannak éhezve a színvonalas,felhőtlen szórakozásra, célunk hogy a "Mosolygó Magyarországért" szlogenünkhöz hűek maradjunk.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17157021_auto_resized.jpg
origo.hu

Olyan történt a Fradi csodacsapatával, ami idén még nem fordult elő

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27372_resized.jpg?avcount=1713907211
origo.hu

Váratlan hír érkezett Putyinról

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17157241_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Sose késő” - Tóth Gabi új motivációt talált magának

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17147300_auto_resized.jpg
vg.hu

iPhone 16: meglepő információk szivárogtak ki

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17155409_auto_resized.jpg
ripost.hu

Súlyos doppingbotrány, Kapás Bogi olimpiai érmet kaphat utólag

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17149563_auto_resized.jpg
vg.hu

Kiderült, hogy van 24 ezer magyar nyugdíjas, aki legalább 600 ezer forintot kap havonta

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27361_resized.jpg?avcount=1713907211
origo.hu

Szilikon melleivel és millióival dicsekszik Molnár Anikó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17140532_auto_resized.jpg
astronet.hu

Megrendülhet a biztosnak hitt alap: Jupiter-Uránusz együttállás, 2024. 04. 21.

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27354_resized.jpg?avcount=1713907211
origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27156_resized.jpg?avcount=1713907211
videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17152650_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"Ez elfogadhatatlan" – balhé a TV2 stúdiójában, majdnem hazaküldték a műsor sztárját

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156619_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"Félünk" – Aggasztó jeleket vettek észre Lajos hercegen, egyre jobban hasonlít Harryre?

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/mKygcP253w2Sm7Ew2R3Uex3vVRsjrocIKCYTlqRgxvI/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzdjMjc4YTVkYTg3MzRjMDc5M2E5MTljZTAxZTdkMDcz.jpg
KATASZTRÓFA

Életveszély az Ázsia Expressz forgatásán, azonnal riasztottak mindenkit

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/RrFoiRwdy8ml50lA6R_0vYdpNLwF4BhGZNX3yW4agoY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzkzZjVlNDVlYWQzNDQxMjlhMzI2Yzg1N2NiZjI2MmEz.jpg
SZERELEM

Megváltoztak az érzéseik: fülig szerelmes a Házasság első látásra párja