Tiltják a veszélyt Kiss Ramónáéknak - fotógalériával

Vakmerő mutatványra vállalkozott Gyebnár Csekka barátja: harminc méterről ugrott le. A Barátok közt sztárjai nem követték a példáját, szerződésük tiltja, hogy veszélyeztessék testi épségüket.
Vakmerő mutatványra vállalkozott Gyebnár Csekka barátja: harminc méterről ugrott le. A Barátok közt sztárjai nem követték a példáját, szerződésük tiltja, hogy veszélyeztessék testi épségüket.
Csak vágyakozva nézték a Mátyás király tér lakói a bungee jumpingot a hétvégén Szilvásváradon. A népszerű sorozat színészeinek megtiltották, hogy kipróbálják a nyaktörő mutatványokat.

Hiába szeretnék extrém mutatványokkal fűszerezni életüket a Barátok közt szereplői, bizalmas szerződésük nem engedi, hogy testi épségüket kockáztassák. A színészek többek között azért utaztak Szilvásváradra, hogy vasárnap reggel együtt szurkoljanak Mérai Katinak és Gyebnár Csekkának, akik a Specialized mountain bike verseny egyik rövid távján mérettették meg magukat. Ha már ott voltak, Szőke Zoltánék megmozgatták tagjaikat a helyi kalandparkban, a bungee jumpingot azonban csak Gyebnár Csekka szerelme próbálhatta ki. A színésznő boldogan csókolgatta kedvesét a földet érés után.


További képekért IDE kattintsanak!– Még mindig remegek az izgalomtól. István egyébként sokat sportol, már a Mont Blanc-t is megmászta – büszkélkedett barátjával Vili bácsi fiatal élettársa.

Kalamár Tamás, a sorozat producere gondos atyaként vigyázott színészeire.

– Harminc méterről leugrani több mint veszélyes, úgy hallottam, akár még a szívnek is okozhat problémákat. Márpedig Vili bácsiból csak egy van, de persze mindegyik szereplőnk pótolhatatlan. Viszont Csekka szerelmét csak a köztük lévő „szerződés” köti – viccelődött a producer. Kiss Ramóna néhány perccel később már úgy csúszott le a drótkötélpályáról, mint egy balerina, majd Szőke Zoltán ünnepelte magát a sikeres landolás után, Varga Iza pedig nagyokat nevetve bújt ki az óriásgömbből a rázós kaland után.
T. G.