Tilla: Izzad az agyam!

Pihenőre vonul Majka vetélkedője a TV2-n, hogy Tilláé, az Annyit ésszel, mint erővel helyet kapjon. Hétfőtől új napi game-show indul, amelynek adásai alatt akár tízmillió forintot is haza vihetnek a versenyzők. De nem adják könnyen a lakásnyi összeget, az ész mellett ügyesnek és sportosnak kell lennie annak, aki győzelemre tör. Még a tapasztalt Tillának is mutatott újat a műsor.

– Remélem, a tévénézők is érezni fogják otthon, hogy nagyon nehéz műsor ez. Ennek köszönhetően tudatosult bennem, hogy az agyunkkal dolgozni ugyanolyan meló, mint a testünkkel. Most jöttem rá, hogy az agyam izzad! – nevette el magát Tilla, aki elárulta, hogyan lehet megszerezni a tetemes összeget.

A műsorvezető a kvíz felvételén fedezte fel, hogy nem csak fizikailag képes kifáradni

– Sokszor a játékosoknak egyszerre kell csinálniuk valamilyen nehéz fizikai feladatot, miközben koncentrálniuk kell egy kvízkérdésre. Egy fiú és egy lány játszik. Az első részben csapatot alkotnak, minden tudásukat össze kell rakniuk. Itt az nyerhet, aki ügyes, aki sportos, aki okos. Utána jön egy párbaj, amely színtiszta kvízjáték. Nem feltétlenül egyetemi tanárok nyerhetnek milliókat, egy pincér vagy postás ugyanolyan eséllyel indul – árulta el a műsorvezető, aki hozzátette, hogy a játék utolsó részében egyedül kell megküzdeni a pénzért.