Tehetségkutatós lenne a HIV-fertőzött magyar sztár?

Csak találgatni lehet: ki is az a magyar énekesnő, akinek eltitkolt betegségével kell együtt élnie...
Csak találgatni lehet: ki is az a magyar énekesnő, akinek eltitkolt betegségével kell együtt élnie...

Kedden számolt be először arról a Blikk, hogy - Charlie Sheen történetéhez hasonlatosan - a magyar popvilágban is rejtőzik egy HIV-pozitív sztár. Hogy ki, azt természetesen nem kívánta elárulni a bulvárlap, azonban egyre több információt oszt meg az olvasókkal.

Amit eddig tudni lehetett: egy hölgyről van szó, egy énekesnőről, aki minden jel szerint szexuális úton kapta el betegségét. Szerdán elárulták: a fiatal sztár egy tehetségkutatón is felbukkant az elmúlt évtizedben. Ekkor már tisztában volt állapotával, így számára a megmérettetés még nehezebb volt, mint a többieknek. A bulvárlap hangsúlyozta: mivel a betegség szexuális úton terjed, a vetélytársak illetve a műsor többi résztvevője nem volt kitéve a megfertőződés veszélyének, az énekesnőnek azonban marokszám kellett szednie a gyógyszereket a betegsége miatt.

A hazai történet egyébként sokakat emlékeztethet a világsajtó novemberi szenzációjára: akkor elsőként a Sun számolt be arról, hogy Hollywood nagyágyúi közt van egy sztár, aki titkolja HIV-fertőzését - és noha több részletet közöltek, azt, hogy pontosan kiről is van szó, nem kívánták elárulni. Később, a National Enquirer leleplező cikkének hatására Charlie Sheen a tévében vallotta be: valóban róla van szó. A botrány kipattanása óta számtalan részlet látott napvilágot a betegségével kapcsolatban, legutóbb például az, hogy egy Samir Chachoua nevű orvos a saját állítása szerint már ki is gyógyította a sztárt a betegségből. A férfi állítólag olyan biztos volt abban, hogy az általa felfedezett módszerrel le lehet győzni a HIV vírust, hogy magába fecskendezte Charlie Sheen fertőzött vérét...