Tatár Csilla igent mondott Csiszárra

Most már biztos, hogy Jakupcsek Gabriella helyett Ta­tár Csilla lesz Csiszár Jenő társa a Magyarország, szeretlek! című műsorban.
Most már biztos, hogy Jakupcsek Gabriella helyett Ta­tár Csilla lesz Csiszár Jenő társa a Magyarország, szeretlek! című műsorban.

Még mindig nincs az MTVA-tól hivatalos tájékoztatás arról, miért rúgták ki Jakupcseket, és kik lépnek a helyébe a műsoraiban, de a stábtól kiszivárgott néhány információ: Csiszár Jenőt nem érinti a változás, ő lesz Tatár Csilla partnere.

A műsorvezető nem kívánt nyilatkozni erről a témáról.

– Nehéz helyzet Jakupcsek Gabriella helyére lépni, s közben fél és nagyon bizonytalan is, ami érthető, hi­szen Csilla egy gyönyörű hathetes kisfiú édesanyja – mondta el informátorunk.

Valóban nehéz döntés ez tőle, aki tiszta szívből vágyott gyermekre, de sok-sok orvosi beavatkozás után sem esett teherbe. Majd jött egy új szerelem, és a 32. születésnapja előtt megtudta, hogy babát hord a szíve alatt. November végén megszületett Milán Ruben, és azóta senki sem lehet boldogabb kismama Csillá­nál.

– Végül is egy hónapban csak két forgatási nap van, azalatt veszik fel az összes adást. Akkor viszont egész nap dolgozunk. Úgy tudjuk, Tatár Csilla végül belevág, de ha a babának nem tetszik az új környezet, akkor visszalép. Reméljük, erre nem kerül sor. Hamarosan lesz egy próbafelvétel, hogy ne vakon kelljen fejest ugrania a feladatba. Méghozzá nagy feladatba, hiszen Jakupcsek és Csiszár olyan összeszokott párost alkotott, mint a hajdani kabarétréfában Jenő és Lujza.

Amikor Ördög Nóra munkába állt a TV2-nél a Rising Star című műsorban, biztosítottak számára egy nyugodt szobát, ahol kisfiát, Vencelt tisztába tehette, megetethette. Arról, hogy az MTVA szolgál-e hasonló megoldással, egyelőre nem kaptunk információt.