Társkeresőn ismerte meg szerelmét Singh Viki

A Sztárban sztár tehetsége eddig egy barátját sem mutatta be édesapjának. Tomi az első.
A Sztárban sztár tehetsége eddig egy barátját sem mutatta be édesapjának. Tomi az első.

Fél éve boldog párja mellett Singh Viki. Noha a Rising Starban feltűnt, jelenleg pedig a Sztárban sztár versenyzőjeként kollégái bőrébe bújó énekesnőről tavaly még azt kellett írnink, hogy három éve szingli, idén megérkezett életébe a szerelem is.

"A párkapcsolat apuval szigorúan tabu. A lelke mélyén abban bítik, hogy egyszer sikerül összeházasítania egy indiai férfival, számára fontosak a hagyományok. Ez akkora nyomás, hogy eddig még senkit sem vállaltam fel előtte" - mesélte Viki a Hot magazinnak, hozzátéve, hogy még a cikk megjelenése előtt bemutatja párját, Tomit édesapjának.

Viki végre úgy érzi: megtalálta az igazit

"Bármilyen klisének is tűnik, a Tinderen ismerkedtünk meg. Az, hogy felregisztráltam egy társkereső oldalra, az utolsó, kétségbeesett lépés volt a részemről. Nem gondoltam, hogy így találok rá az igazira" - árulta el. És hogy mit hoz a jövő? "Már a házasság és a családalapítás is szóba került, de ez még nem aktuális.Előbb egzisztenciálisan szeretnénk megteremteni magunknak az alapot, Tomi szerint pedig három év múlva jöhet a gyerek."