Támadják pikáns képe miatt Ördög Nórát

Szokatlan módját választotta a figyelemfelkeltésnek a kétgyermekes édesanya. Ördög Nóra a testét is lecsupaszította könyve kedvéért.
Szokatlan módját választotta a figyelemfelkeltésnek a kétgyermekes édesanya. Ördög Nóra a testét is lecsupaszította könyve kedvéért.

Májusban jelenik meg Ördög Nóra meddőségéről, a sikertelen teherbeesési kísérletekről szóló, s végül sikerrel, egészen pontosan Micivel és Vencivel zárult történetéről szóló könyve. A kötet megjelenése is formabontó, Ördög ugyanis meztelenül, lesütött szemekkel látható a könyv borítóján. A kép azért is megdöbbentő, mert bár a műsorvezetőt több magazin is kérte, hogy dobja a le a textilt, ezt csak a Föld édesvízkészletének megóvása érdekében volt hajlandó megtenni. Csakhogy akkor még nem volt kétgyermekes anyuka. Éppen ezért kapott is hideget-meleget – a vádakra Ördög Nóra a Facebookon reagált.

– Örülök, hogy beszédtéma a képválasztás, de a figyelemfelkeltés mellett a kép a meddő nők kiszolgáltatottságát, sebezhetőségét fejezi ki, és az én teljes őszinteségemet, kitárulkozá­somat a témával kapcsolatban. Íme, itt vagyok előttetek, telje­sen meztelenül! – írta a fotóról, amit férje, Nánási Pál fényképezett.

– A borító koncepcióját a szerző és a kiadó együtt találják ki. A kötet kapcsán fontos volt, hogy a borító hűen tükrözze mindazt az őszinteséget, ami a készülő könyvet jellemzi. A fotózás napján számos beállítást kipróbáltunk, de végül ez volt az a kép, amivel mindenki elégedett volt. Nóri számára fontos volt, hogy már a borítón jelezze, hogy lecsupaszítva, kendőzetlenül mutatja be gondolatait, érzéseit életének abból az időszakából, amikor a leginkább kiszolgáltatva érezte magát. Ebből a képből jól látszik, hogy pontosan tudja, milyen csupasznak érzi magát egy nő, amikor testét és lelkét is beleadja egy ilyen küzdelembe. A pozitív, reményt adó és reménykedő mosoly, a leplezetlen test is arról árulkodik, hogy őszinte, sokaknak erőt adó könyv születik – mondta a Borsnak Büchler András, a Libri Kiadó PR-vezetője.

Nóri egyébként hamarosan Tilla oldalán a Kismenőket vezeti majd a TV2-n, ezért sokakban felmerült az is: nem helyes egy gyerekműsor háziasszonyának meztelenül mutatkoznia. E felvetésre a csatorna reagált.
„Csodáljuk Nórit bátorságáért, hogy ilyen őszintén vall élete egyik legnehezebb időszakáról egy nagyon kényes, intim témában: a meddőség és az anyává válás küzdelmeiről. Egy ilyen kitárulkozáshoz, amely kendőzetlenül mutatja be tapasztalatait, leginkább egy ilyen fotó illik” – írták.