Celeb

Tallós Rita: Félelmetes az öregedés

Bors

Létrehozva: 2020.01.18.

A héten debütált a TV2 sorozatában, a Mintaapákban mint Kovács Patrícia anyukája, Stohl András leendő anyósa. Tallós Rita boldogan huppant bele az anyaszerepbe.

Hogy lett egyszerre anyuka?

Hívnak, jövök! – kezdi Tallós neveztve – Örülök, ha eszébe jutok filmeseknek. Szeretem, ha szeretnek. Öt évig voltam a Jóban Rosszban sorozatban, és a mai napig emlékeznek rám az emberek, pedig már több mint tíz éve kikerültem. Ebben a sorozatban átváltottam anyaszerepre.

Túl fiatal ahhoz, hogy Patrícia anyukája legyen...

Jaj, de kedves! Azért nem nagyon. A film nem a valóság, hanem annak égi mása. Az én lányom is most lesz harminc, pedig nem kezdtem korán. Huszonkilenc éves voltam, amikor született, harminckettő, amikor a fiam. Még le is szidtak a kórházban, hogy miért vártam eddig. Visszatérve, ez egy nagyon jó sorozat, remek kollégákkal dolgozom együtt. A gyerekek zseniálisak, kitűnő választás mind.

Önnek különösen izgalmas lehet, hogy ennyi férfi van benne.

Így van, ez számomra fontos, mert mostanában főleg feminista darabokat rendezek. A Játékszínben a Menopausát, a Pesti Magyarban a Naptárlányokat. Ezek női témák, ahogy az Orfeumban is az Anyád kínja. Az Apád füle már más, az is négy apukáról szól, és abban is játszik Fenyő Iván. Igyekszem itthon nem, vagy csak ritkán játszott darabokat rendezni. Az Ágyban párban pedig kétszereplős, Parti Nórával és Hevér Gáborral. Nekem a női darabok fontosabbak, de örülök, hogy létezik olyan sorozat, amely az apukákról, férfiakról szól, akik különböző helyzetekben állnak helyt. Persze vannak mellettük nők, akik segítenek, de inkább gátolják őket. Az élet ilyen, kompromisszumot kell kötni.

Stohlhoz is fiatal anyósnak.

Stohl is fiatalabb nálam, akkor kezdte a főiskolát, amikor én már elvégeztem. Nagyon jó velük dolgozni. Kompatibilisek vagyunk egymással, csak szuperlatívuszokban tudok beszélni róluk. Profi csapattal mindig könnyebb. Remélem, a nézők is olyan szeretettel fogadnak majd, mint a Jóban Rosszban alatt. Negatív szerepem volt, az utcán mégis azt tapasztaltam, hogy mégis szerettek, és a mai napig sze­retnek.

Remélem, nem lesz kérészéletű a sorozatban!

Reméljük! Anyukára szükség van. De ezek belső titkok.

Hogy szolgál az egészsége?

Köszönöm, jól! Most voltam edzésen, személyi edzőhöz járok hetente kétszer. Teniszezem is, de azt most kicsit pihentetem, mert nemrég volt egy motorbalesetem, megsérült a keresztcsontom. Aerobikedzésre is járok, és ahová csak tehetem. Próbálkozik az ember, hogy ne öregedjen gyorsan. Egy színésznek kutya kötelessége a testét karban tartani. Félelmetes az öregedés, pláne, ha valaki hiú, és én az vagyok. A férjem is sportol, sportoló volt. Ha ő ilyen jó karban van, én sem engedhetem el magam.

Mióta vannak együtt?

Hétéves házasok leszünk áprilisban, és pont tíz éve ismerkedtünk meg. Egy közös barátunk elhozta az önálló estemre. Akkor egyedül voltam már egy éve, azt nagyon nehezen viseltem. Neki is éppen szétesőben volt a kapcsolata. Elkezdett udvarolni, de nekem eleinte borzasztóan nem tetszett. Aztán egyszer csak igen. Kellő stílussal, sármmal, kitartással bárkit meg lehet hódítani. Ha egy nő azt érzi, a férfinak nagyon kell, azon megdöbben, nem tud ellenállni. Ez volt nálunk is.

Pedig kemény nőnek ismertem meg.

Mindig azok a nők győznek, akik elhitetik, hogy férfi nélkül életképtelenek, akik támogatásra szorulnak. Én elég erős nő vagyok, a pasik elszaladtak tőlem. Hát ő nem. Manapság kevés ilyen férfi van. Kell a vadászat, a férjem azt szokta mondani: különben nincs sportértéke. Megtaláltuk egymást, hál’ istennek.      

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17159000_auto_resized.jpg
origo.hu

Szabó Zsófi kapta Ördög Nóra sikerműsorát

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27431_resized.jpg?avcount=1714061712
origo.hu

Itt a bejelentés: Oroszország kész hadat üzenni a NATO-nak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162295_auto_resized.jpg
life.hu

Elkpesztő, ahogy Meg Ryan kinéz: friss fotók készültek a színésznőről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17149504_auto_resized.jpg
ripost.hu

Mennyire vagy művelt? 10 emberből 9 nem tudja ezeknek a szavaknak a jelentését

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162545_auto_resized.jpg
astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. április 26.: pénteken a Bika megkapja a válaszokat, a Halak vonzza az embereket

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162561_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Most kaptuk a lesújtó hírt: meghalt a nemzet művésze

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162976_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megismétlődött Suhajda tragédiája, 20 év tapasztalattal rendelkező hegymászó vesztette életét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17159641_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Házasság első látásra: Andris más feleségének vallott szerelmet

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/1l2YeCy2zLGxk9ZjV1iHiEDq1JC44MZP6OJUyYdsA_k/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzU0MzM1NmQ2NzE0NDQwMGJhZTFiNjRlNTAyYjg5MmVj.jpg
Testalkat

Aggódnak a rajongók Zoltán Erika új külsejét látva, megszólalt az énekesnő

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/RrFoiRwdy8ml50lA6R_0vYdpNLwF4BhGZNX3yW4agoY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzkzZjVlNDVlYWQzNDQxMjlhMzI2Yzg1N2NiZjI2MmEz.jpg
NÁSZFRÁSZ

„Ezt lelkileg nem bírom…” - drámaira fordult a helyzet, meghozta végső döntését a Házasság első látásra párja