Szűz lányra várt, szex helyett pedig inkább beszélgetett: titkok Elvis magánéletéből, 3. rész

Mi volt a szexi mozgás, a szívdöglesztő hang, a sármos külső mögött? Ray Connolly memoárja sosem hallott titkokat fed fel a rock and roll királyáról.

Nők milliói rajongtak a mára ikonikussá vált Elvis Presley zenéjéért, és persze ő magáért is, az énekes mégsem tudott felnőni az elvárásokhoz. Annak ellenére sem, hogy számtalan barátnője volt, akiket jobbára filmjei forgatásán szedett fel.

© Forrás: AFP

Így volt ez Natalie Wooddal is, akit 1956-ban első filmje, a Love Me Tender készítése alatt ismert meg. A színésznő kapcsolatuk elején közel egy hétig vendégeskedett Presley-ék Audubon Drive-i házában. Elvis védelmező anyja, Gladys egyáltalán nem örült, hogy az akkor 18 éves lány lenge pizsamában flangált az otthonukban Elvis, az apja és a házuk felújításán dolgozó munkások orra előtt. Elvis, bár szimpatizált a lánnyal, komoly kapcsolatra nem tartotta alkalmasnak, lévén, a lány jóval idősebbnek és érettebbnek tűnt nála, ráadásul nagy tapasztalattal rendelkezett a szex terén.

Elvis szűz lányt akart feleségül venni, és a látszattal ellentétben ő maga sem volt nagy macsó. Natalie hamar rájött, hiába erőlködik: Elvis megelégedett az ölelkezéssel, a hosszú előjátékkal és az éjszakákon át tartó beszélgetésekkel. Ez viszont nem elégítette ki a tényleges szexuális kapcsolatra vágyó Natalie-t, így hamar vége lett kapcsolatuknak.

Linda Thompson: a szüzessége vonzotta Elvist © Forrás: Getty Images

Elvis későbbi barátnői is azt nyilatkozták, nagyon lassú tempóban haladtak, impotensnek tartották, amiért egész este csak beszélgettek. A nők bálványának, huncut álmaik főszereplőjének, a rock and roll királyának a lelki kapcsolat százszor többet ért a testinél. Elvis fél évvel válása után szűrte össze a levet Linda Thompson szépségkirálynővel. Az akkor 24 éves nő még szűz volt, a 38 éves Elvis vette el ártatlanságát egy Las Vegas-i hotelszobában, maratoni hosszúságú játszadozások keretében.

Később maga Linda vallotta be, hamar drasztikusan csökkent együttléteik száma, aminek köze lehetett Elvis addigra ijesztő mértékű önpusztításához.

– Elvist az vonzotta bennem a legjobban, hogy szűz voltam. Birtokló és féltékeny típus volt, ő maga viszont nem volt monogám – mondta Linda az ETOn-line-nak adott interjúban. – Együtt néztük az 1976-os olimpiát, a tízpróba nyertesét, Bruce Jennert mutatták, és Elvis azt mondta: nem mintha meleg lennék, de ez a fickó nagyszerűen néz ki, egyszer még összeházasodom vele.

Ginger Alden, Elvis utolsó kedvese © Forrás: Getty Images

Az énekes persze akkor még nem tudhatta, hogy Jenner 2015-ben nővé operáltatja magát. Nem mintha ez számított volna, hiszen Elvis ideálja a fiatal, szűzies szépség volt. Utolsó szerelme, Ginger Alden is szépségkirálynő volt, akinek 1977. augusztus 16-i halála előtt néhány nappal meg is kérte a kezét. A legenda akkor már nagyon rossz állapotban volt, így szexuális kapcsolat nem is volt köztük.