Celeb

Születendő babájuk miatt támadják Oláh Gergőéket

Bors

Létrehozva: 2018.05.12.

Az énekes nem hagyta annyiban, elmondta, mit gondol a kritikáról.

Az X-Faktor korábbi győztese és kedvese, Niki már a negyedik gyermeküket várják, de az énekes elmondása szerint ezért sok kritika éri őket. Úgy érzi, ebben a kérdésben mindenkinek joga van saját szíve szerint dönteni, és ugyan nem érzi azt, hogy tetteiért magyarázkodnia kellene, de egy hosszú bejegyzésben foglal állást a témával kapcsolatban. Oláh Gergő a felelősségvállalás kérdése mellett könnyedebb vizekre is evez, és egyúttal elárulja születendő gyermekük nemét is.

Fiatalon lettünk szülők! Tudatosan! A szegénységben is vállaltunk 2 gyermeket! Aztán amikor változott az életszínvonalunk, Boldogan vállaltunk még egy Csoda gyermeket! Mi döntöttünk így! Akartuk! Vállaltuk minden nehézségét és gyönyörét! Az ember, egy apa, anya legfontosabb feladata az életben, hogy a gyermekét jó útra terelje, jó embernek nevelje, a körülményeihez képest, minden erejével a legjobb taníttatást adja neki, és Szeresse... Szeresse de nagyon! Mi próbáljuk ezt tenni, és boldogok vagyunk ettől, hogy ezt tehetjük... annyira, hogy 4. Gyermeket is vállaltunk... már most szeretjük őt is... Nem egyszerű, nem könnyű, de fantasztikus dolog, hogy szebbé tehetjük a világot a gyermekeinkkel, egy gyermek születése minden körülmények között nagy áldás, az emberiség legnagyobb csodája, Isten legnagyobb ajándéka, hogy 2 emberből, világra jön 1 másik ember! És nekünk 4 csodánk van, 4 ajándékunk! Büszkék vagyunk és boldogok ettől! Ezt most azért írtam le, mert sajnos sokan, hülyének néznek minket,(szószerint) hogy 4 gyereket vállalunk! Már a 3.nál is ez volt, de most durván érezzük és tapasztaljuk ezt és nagyon sajnáljuk hogy így gondolják! Van akinek elég 1 gyerek, van akinek 2 van akinek 11 gyermeke van és boldogok! Mindenkinek más adatik, De van aki egyáltalán nem is szeretne és általában az ilyen emberek néznek minket hülyének, akik már közelednek a 40-hez, de csak maguknak élnek, vagy az edzőteremnek, a külcsínnek, karrierjüknek, pillanatnyi örömöknek... Nem ítélem el őket és nem nézem hülyének Őket, az Ő életük! Nyilván nem szabad felelőtlenül vállalni gyermeket! Két erős ember kell a gyermek vállaláshoz, családalapításhoz, akik eltudják kötelezni magukat egy életre, együtt, hűségben, erőben, összetartásban, jóban, rosszban! Hála Istennek rengeteg ilyen ember van! U.I: Kislányunk lesz 😍❤😃 @olahgergoneniki

A post shared by Olàh Geri (@olahgeriofficial) on

„Fiatalon lettünk szülők!
Tudatosan! A szegénységben is vállaltunk 2 gyermeket! Aztán amikor változott az életszínvonalunk, Boldogan vállaltunk még egy Csoda gyermeket! Mi döntöttünk így! Akartuk!
Vállaltuk minden nehézségét és gyönyörét! 
Az ember, egy apa, anya legfontosabb feladata az életben, hogy a gyermekét jó útra terelje, jó embernek nevelje, a körülményeihez képest, minden erejével a legjobb taníttatást adja neki, és Szeresse... Szeresse de nagyon! Mi próbáljuk ezt tenni, és boldogok vagyunk ettől, hogy ezt tehetjük... annyira, hogy 4. Gyermeket is vállaltunk... már most szeretjük őt is...
Nem egyszerű, nem könnyű, de fantasztikus dolog, hogy szebbé tehetjük a világot a gyermekeinkkel, egy gyermek születése minden körülmények között nagy áldás, az emberiség legnagyobb csodája, Isten legnagyobb ajándéka, hogy 2 emberből, világra jön 1 másik ember! És nekünk 4 csodánk van, 4 ajándékunk!
Büszkék vagyunk és boldogok ettől!
Ezt most azért írtam le, mert sajnos sokan, hülyének néznek minket,(szószerint) hogy 4 gyereket vállalunk! Már a 3.nál is ez volt, de most durván érezzük és tapasztaljuk ezt és nagyon sajnáljuk hogy így gondolják! 
Van akinek elég 1 gyerek, van akinek 2 van akinek 11 gyermeke van és boldogok! Mindenkinek más adatik, De van aki egyáltalán nem is szeretne és általában az ilyen emberek néznek minket hülyének, akik már közelednek a 40-hez, de csak maguknak élnek, vagy az edzőteremnek, a külcsínnek, karrierjüknek, pillanatnyi örömöknek... Nem ítélem el őket és nem nézem hülyének Őket, az Ő életük!
Nyilván nem szabad felelőtlenül vállalni gyermeket!
Két erős ember kell a gyermek vállaláshoz, családalapításhoz, akik eltudják kötelezni magukat egy életre, együtt, hűségben, erőben, összetartásban, jóban, rosszban! Hála Istennek rengeteg ilyen ember van!
U.I: Kislányunk lesz 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17144289_auto_resized.jpg
origo.hu

Migránsok okozták balesetet a Liszt Ferenc repülőtér közelében, amelyben két ember meghalt - fotó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27222_resized.jpg?avcount=1713569710
origo.hu

Bugyi nélkül fotózták a Magyarok Világszépe királynőjét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17145100_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Alig ismert magára: a mai napig bánja szépészeti beavatkozásait a Jóbarátok sztárja

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17145738_auto_resized.png
hirtv.hu

Vezércikk - Orbán Viktor: Húsz éve minden európai választást megnyertünk + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17142129_auto_resized.jpg
ripost.hu

3 csillagjegy kapcsolata el van átkozva, ők még idén szakíthatnak!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17134554_auto_resized.jpg
vg.hu

Ő Bíró Ada, a köztévé új mesterséges intelligencia műsorvezetője

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27223_resized.jpg?avcount=1713569710
origo.hu

Tangás fürdőruhára vetkőzve ünnepelte születésnapját Szőke Zsuzsi

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27216_resized.jpg?avcount=1713569710
origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27156_resized.jpg?avcount=1713569710
videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17129520_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Ettől elolvadsz: ilyen édesek Rúzsa Magdi hármas ikrei a misére ment – fotó!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17141005_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Kedves párbeszédbe kezdett Kudlik Júlia és Bíró Ada

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/iAf_dNB5Qmol82puOI69Fa_tjYLlEM8DZ5xvAsnxKOQ/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2YxYzA5YzhiOWY3ZTRjOTZiODA5MDIwYTA4MDU5MTUy.jpg
Divat

A Next Top Model Hungary zsűritagja elárulta, mitől szép egy nő valójában

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/UwzHKNrO1pT7FNeUbRWSO86pUAhiACztqed1Did-Eig/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzQxNjA4MjU0ZDdlMDQyMmVhZjViZWQ3NTgxMGQ0NDI0.jpg
Hűtlenség

"Úgyis megcsaltál, amikor akartál" – durva beszélgetés zajlott le Megyeri Csilla és párja közt