Szüleihez menekült a kiborult Demcsák Zsuzsa

Egyre őrültebb fordulatokat vesz Demcsák Zsuzsa ügye. A műsorvezető nem eszik, alig alszik, lelkileg összetört, a szülői házban keresett menedéket. Mindeközben olyan írás is napvilágot látott, amely szerint ő támadt a férjére.
Egyre őrültebb fordulatokat vesz Demcsák Zsuzsa ügye. A műsorvezető nem eszik, alig alszik, lelkileg összetört, a szülői házban keresett menedéket. Mindeközben olyan írás is napvilágot látott, amely szerint ő támadt a férjére.

Zsuzsát kezdi felemészteni az a mocsok, ami napok óta zúdul rá. Olyan vádak ellen kell védekeznie, melyek ellen szinte képtelenség! Rendkívül nehéz helyzetbe hozta őt az a rendőrségi kihallgatási jegyzőkönyv, melyet állítólag a férje mondott tollba és ami egyelőre rejtélyes módon nyilvánossága került.

Mint arról a Bors is beszámolt, a múlt héten került fel a Privát Kopó nevű internetes oldalra a dokumentum, melyben a férj elképesztő vádakkal illeti Zsuzsát, aki a házasságuk felbontását a koráb-biakban már kezdeményezte. Másfél éve húzódik a válóperük, emellett párhuzamosan Zsuzsa férje, K. József ellen súlyos testi sértés, rongálás és lopás miatt is vádat emelt a budapesti és a II. Kerületi Ügyészség.

A bonyolult és egyre durvább válás a jelek szerint kezdi felemészteni a műsorvezetőt, aki egyedül neveli két közös gyermeküket, akiket a lehető legtávolabb szeretne tudni a történésektől. Lapunk úgy tudja, hogy Zsuzsának a szülei vannak segítségére: lelkileg támogatják őt, és sokat vigyáznak a kicsikre.

– A munkahelyén a beosztása szerint egy hetet dolgozik, aztán egyet nem, és most a legjobbkor jött a pihenő – meséli Zsuzsa egyik névtelenséget kérő barátja. – Bár erős nő, aki a gyerekei érdekében szinte bármit képes elviselni, most mégis látom, hogy nagyon megviselték az elmúlt napok eseményei.

Nem csoda, ember legyen a talpán, aki képes jó arcot vágni ahhoz, hogy egy ország előtt állítanak róla mocskosabbnál mocskosabb dolgokat! – mondja a barát. – Most az anyukájánál vannak. Zsuzsa keveset eszik és nehezen alszik. Nem magát félti, neki nincs mitől tartania. Azért a két pici gyermekért aggódik, akik nem tehetnek semmiről.

Az információt, miszerint a műsortvezetőnő a szülőknél bújt el, Demcsák Zsuzsa édesanyja, Mária is megerősítette. Ezt írta lánya közösségi oldalán: „Kedves hozzászólók! Zsuzsi most alszik, megpróbálom egy kicsit nyugtatni, pihentetni, mert nagyon nehéz napokon van túl. Mihelyt erőre kap, jelentkezik személyesen nálatok. üdv”