Szulák nagy árat fizethet, hogy megsértette Szalai Vivient

Jogi úton kérhet elégtételt Szulák Andrea újdonsült kiírása miatt a TV2 új hírigazgatója, Szalai Vivien – értesült a Bors. Szulák nem csak a pereskedés miatt aggódhat.
Jogi úton kérhet elégtételt Szulák Andrea újdonsült kiírása miatt a TV2 új hírigazgatója, Szalai Vivien – értesült a Bors. Szulák nem csak a pereskedés miatt aggódhat.

A hírek szerint Kökény-Szalai Vivien, a TV2 hírigazgatója pert fontolgat Szulák Andrea ellen. Az ének iskolájának zsűritagja a múlt héten a Faceboo­kon osztotta meg lesújtó véleményét a csatorna új hírigazgatójáról. A kinevezéséről szóló hírt azzal a kifejezéssel kommentálta, amelyet a feslett életű nőkre szoktak használni.

Szerettük volna megkérdezni az énekesnőt, hogy mi áll a sommás ítélet hátterében, de nem válaszolt kérdésünkre, csupán arra a szóbeszédre reagált, hogy kijelentésének peres következménye lehet.

– Nem, nem hallottam erről – közölte, majd kérdésünkre, nem tart-e attól, hogy bejegyzése miatt veszélybe kerülhet idei szereplése Az ének iskolája című műsorban, csak annyit közölt: erről nem szeretne beszélni.

Márpedig 2016 a tehetséges gyerekek éve lesz a TV2-n – hirdeti a csatorna, és bár a műsor nem a hírigazgatóság alá tartozik, feltehetően a zsűritagok kiválasztása során a produkció figyelembe veszi azt is, kik azok, akikkel nincs vitája a csatornának vagy a csatorna befolyásos, vezető személyiségeinek.

Szulák és Szalai kapcsolata már tavaly sem volt felhőtlen. Erről árulkodik az énekesnő egyik októberi bejegyzése, amit a Story magazinnak címzett. A lap főszerkesztője akkor Kökény-Szalai volt.

„Nem ol­vasok bulvárt, de annyi ag­gódó üzenetet kaptam ma a Story cikke miatt, hogy úgy gondoltam, reagálok. A bíróság majd eldönti, mennyi igazságtartalma van annak, amit írtak. Mivel kifejezett kérésem volt, hogy tartsák tiszteletben a helyzetemet, mostantól csak és kizárólag jogi úton vagyok hajlandó kommunikálni!” – közölte Szulák.

© © Bors / Végh István

Hogy lett-e per, és mi lett a kimenetele, azt a Bors nem tudta kideríteni. Kíváncsiak voltunk, hogy Szalai Vivien valóban feljelentést tesz-e, de ő nem reagált a megkeresésünkre. A TV2 sajtóosztálya pedig csak annyit közölt, hogy egyelőre nincs náluk állományban a leendő hírigazgató, így nem válaszolhatnak a vele kapcsolatos kérdéseinkre.