Celeb

Szűcs Judith: Az öltözőjében hódított meg Szécsi Pál 

uv

Létrehozva: 2019.01.28.

<p>Roppant sármos, de szégyellős férfiként emlékszik a fiatalon eltávozott ikonra Szűcs Judith. Az énekesnő nem sokkal Szécsi Pál utolsó öngyilkossági kísérlete előtt volt együtt az énekessel, de szerelmével sem tudta megmenteni szörnyű végzetétől…</p>

Bár Szécsi Pál szerelmi élete nyitott könyvnek tűnik, azt érdekes módon csak kevesen tudják, hogy halála előtt nem sokkal Szűcs Judithot szerette. Románcuk, amilyen váratlanul és hevesen indult, olyan gyorsan szelídült végül barátsággá. De Judith örökre a szívé­be zárta a legendát, aki szakításuk után nem sokkal, saját kezével vetett véget az életének. Szűcs Judith a Borsnak őszintén beszélt a kapcsolatukról, és arról, hogyan csapta neki a szelet minden idők egyik legsikeresebb magyar előadója.

– Az első szó, ami eszembe jut Szécsi Pálról, az a sárm. Neki nem kellett udvarolnia, neki olyan sármja volt, hogyha csak rád mosolygott, már az önmagában felért egy udvarlással. Meg se kellett szólalnia. Szégyellős férfi volt, de mégis na­gyon tudott hódítani. És amikor elénekelte a Carolinát, mindenkit, engem is levett a lábamról – emlékezett vissza az énekesnő, akit Szécsi maga kért fel, hogy Cserháti Zsuzsával együtt legyenek vendégelőadói a turnéján. Szécsi akkor már sza­kított legendás nagy szerelmével, Domján Edittel, akivel mindössze tíz hónapot bírtak egymás mellett.

– Először csak kollégaként tekintettem rá, és szerettem volna bebizonyítani, hogy nem véletlenül kért fel énekelni – emlékezett lapunknak Szűcs Judith. – Komolyan helyt akartam, és helyt is kellett állnom mellette a színpadon. Emlékszem, a fellépések előtt nagyon sok időt töltöttünk az öltözőben. Mindig átmentünk egymáshoz, és jókat viccelődtünk. Láttam, hogy ez feltölti, vidámabb és boldogabb lesz tőle. Egy ilyen alkalommal csattant el köztünk az első csók is – árulta el Judith, aki aztán hónapokig együtt volt Szécsi Pállal. 

Ám az akkor még csak húszas évei elején járó énekesnőt na­gyon zavarta a tudat, hogy szerelme már többször is megpróbált öngyilkos lenni. 

– Akkor már ott voltak a hegek a nyakán, már túl volt egy gégemetszésen, és ez nem hagyott nyugodni. Igyekeztem a jókedvemet, gondtalanságomat átragasztani rá, és vidámsággal, szerelemmel gyógyítani őt, hogy akarjon élni. Aki azonban nem akarja, azon sajnos nem lehet segíteni – gondolt vissza a nehezebb percekre az énekesnő, aki úgy em­lékszik, végül sem ô, sem Szécsi nem mondta ki, hogy vége.

– Egyszerűen csak át­alakult a kapcsolatunk egy szoros barátsággá. Neki és nekem is másfelé haladt az életünk. Biztos, hogy to­vább tartott vol­na a kapcsolatunk, ha erősebben akarjuk és érezzük.

A Bors a korábban már emlegetett, titkos Szécsi-szeretőkről is faggatta az énekesnőt, és a felröppent hírről, miszerint Cserháti Zsuzsához is gyengéd szálak fűzték az ikont. 

– Nem tudok róla, hogy Cserhátival szerelmesek lettek volna. Együtt turnéztunk hárman, észrevettem volna, ha van valami köztük. Akkoriban egészen bizto­-san velem volt. Egy másik nőről viszont tudok, akihez szintén szoros kapcsolat fűzte. Minden búját-baját egy híres szövegíró feleségével beszélte meg. Ő volt a lelki támasza, én mindössze egy kis kitérő voltam Szécsi Pál életében – tette hozzá az énekesnő. 

Domján Edittel csak tíz hónapig tartott a románc

Szécsi Pál harmincévesen lett öngyilkos, a szerelem azonban mindvégig fontos szerepet játszott az életében. Még modellként dolgozott, amikor egy divatbemutatón megismerkedett Hase Maria Grazyna lengyel manökennel. A találkozásból hamar szerelem lett, Szécsi mindössze tizennyolc éves volt, amikor össze is házasodtak. Lengyelországba költöztek, de mikor megromlott a kapcsolatuk, a férfi egyedül tért vissza Budapestre.

A rádióban, 1972-ben ismerte meg legnagyobb szerelmét, Domján Editet. Viharos kapcsolatuk csupán januártól októberig tartott, mégis örökre beírta magát a XX. század legismertebb szerelmi történetei közé. Az elismert színésznő 1972 karácsonyán önkezével vetett véget életének, az énekes másfél évvel később követte őt. 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17141536_auto_resized.jpg
origo.hu

Rendkívüli hírt jelentett be a Fradi Dejan Sztankovicsról

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27219_resized.jpg?avcount=1713545411
origo.hu

Migránsok okozták a balesetet a Liszt Ferenc-repülőtér közelében, amelyben két ember meghalt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17144653_auto_resized.png
metropol.hu

Körtvélyessy felfedte Tordy Géza halálának okát

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17142958_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Klopp egy játékost emleget, ő lehetett volna a siker kulcsa?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17142083_auto_resized.png
metropol.hu

Most kaptuk: balesetet szenvedett az utasokkal teli 4-6-os villamos, nagy a baj

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27218_resized.jpg?avcount=1713545411
origo.hu

Botrány: Vajna Tímea húga idegesen üzent testvérének

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27216_resized.jpg?avcount=1713545411
origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27156_resized.jpg?avcount=1713545411
videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17140135_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Csobot Adél és Istenes Bence a poklok poklát járja meg - külföldön érte őket utol a szerencsétlenség

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17145063_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Vilmos herceg elhagyta a rákbeteg Katalin hercegnét

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/iAf_dNB5Qmol82puOI69Fa_tjYLlEM8DZ5xvAsnxKOQ/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2YxYzA5YzhiOWY3ZTRjOTZiODA5MDIwYTA4MDU5MTUy.jpg
Divat

A Next Top Model Hungary zsűritagja elárulta, mitől szép egy nő valójában

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/UwzHKNrO1pT7FNeUbRWSO86pUAhiACztqed1Did-Eig/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzQxNjA4MjU0ZDdlMDQyMmVhZjViZWQ3NTgxMGQ0NDI0.jpg
Hűtlenség

"Úgyis megcsaltál, amikor akartál" – durva beszélgetés zajlott le Megyeri Csilla és párja közt