Celeb

Sztárok karanténban – Csepregi Éva még a fiával sem találkozik

Földvári Zsófi

Létrehozva: 2020.03.21.

Nehezen viselik a vírushelyzet miatti bezártságot a hazai rockzene nagyjai. Vannak, akik a vitaminra, mások a fizikai munkára esküsznek, de egy közös van bennük: egyikük sem hagyja abba a muzsikálást a karanténban sem. 

A legnépszerűbb hazai előadóművészeink közül sokan tartoznak a vírushelyzet miatt veszélyeztetett korcsoportba. Szerencsére kivétel nélkül remek egészségnek örvendenek, és meg is tesznek mindent, hogy ez így maradjon. 

Csepregi Évamég a fiával sem érintkezik, semmit nem kockáztat

– Nem találkozom senkivel, teljes karanténban vagyok. A fiamék idejönnek mindennap, de nem érintkezünk, kiteszem az ételt, amit főztem nekik a teraszra, onnan viszik el – mondja a Borsnak Csepregi Éva. – Régebben rábeszélt az egyik természetgyógyász barátom egy vitaminkombinációra, mert valamiért minden de­cemberben elkapott egy megfázás. Szóval ez egy jó immunerősítő, ezt szedem, mellette C–vitamint, gyömbért és egyéb étrend-kiegészítőket. 

Elég szoros napirendet állítottam össze magamnak, hogy megőrizzem az ép elmém. Van egy szobabiciklim, azon mindennap tekerek 13-14 kilométert. Nemrég volt egy térdbeavatkozásom, erről majd készítek videókat is. Készülünk a Neotonnal online zenélésre, a régi dalokat fogjuk akusz­tikus változatban eljátszani. Azt látom a legjobb megoldásnak, hogy elfoglaljuk magunkat. Azt hittem egyébként, hogy rendes ember va­gyok, rendet tartok az irataim kö­zött, erre most kiderül, hogy nem. Újra meg kellett ismernem magam. Most pakolok és rendezek egész nap. 

Zalatnay Saroltamindent letisztít, amit csak lát

– Alapvető, hogy amennyit lehet, itthon vagyok – meséli a Borsnak, Cini. – Úgy ütöm el az időt, hogy kitalálok mindenféle elfoglaltságot magamnak. Nehéz itthon maradni, ez biztos, hiszen hozzászoktunk a jövés-menéshez, de ami egészen biztos, hogy még itthon is oda kel figyelni a higiéniára. Fertőtlenítek mindent, a kilincset, a bejáratot, a kocsit kívül-belül. Az egészségem megőrzése érdekében algát szedek, ezt tudom ajánlani mindenkinek. Háromezres C-vitamint, és néha egy-egy korty tojáslikőrt is megiszom. Ettől egy picit jobb a hangulatom is. 

– De egyet el kell mondanom: iszonyúan hiányzik az élő kapcsolat a barátaimmal a közönségemmel, a rajongóimmal, mert az a típus vagyok, aki mindent élőben szeret csinálni. Élőben zenélek, a buli után ölelkezés, puszilkodás, ba­rátkozás, evés-ivás. Hát ez is iszonyatosan hiányzik. Én is készültem arra, hogy netes kapcsolatot tartsak a közönségemmel. Technikailag ez nem egyszerű, így azt tervezem, hogy kíséret nélkül fogok énekelni, heti két alkalommal. Szívesen segítenék másoknak kutyát sétáltatni vagy bevásárolni, de rám szóltak, hogy én is veszélyeztetett korosztály vagyok – teszi hozzá nevetve. – A jóisten segítsen bennünket! Vigyázzon mindenki magára! 

Balázs Fecóminden lemondott koncertjét megtartja, amint lehet

– Be vagyok zárva a lakásba, nagyon nehezen bírom, de a muszáj az nagy úr. A szívem miatt egyébként is vigyáznom kell magamra, általános vitaminokat szedek, magnéziumot és C-vitamint – nyilatkozza a zenész.

– Számomra csak a teljes szeparáció jelent biztonságot. Ez a vírus a mai kor pestise, a végét pedig senki sem látja. Szomorú vagyok, mert a kollégáim az éhenhalás szélén állnak, tragédia ez a helyzet. De reménykedem, hogy nagyon gyorsan túl leszünk ezen az egészen. A közönségemnek ígérem, hogy amint lehetséges, kárpótoljuk őket az elmaradt koncertekért. 

Szikora Róbertnem enged be semmilyen álhírt vagy félinformációt

– Próbálok a normalitás talaján maradni, nem beparázva, de figyelembe véve azt, amit javasolnak, elsősorban, amit az orvosok és nem a hülye gyerekek – mondja határozottan a muzsikus.

– Ha valahova el kell menni, akkor el kell, menni, templomba to­vábbra is járok mindennap. Semmilyen gyógyszert nem szedek, kertészkedem egyedül. Úgy viselkedem, ahogy épeszű embernek viselkednie kell.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17088434_auto_resized.png
origo.hu

A TV2 házaspárja váratlanul különvált

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26470_resized.jpg?avcount=1711723835
origo.hu

Magyar Péter egy ócska, undorító, gyáva sz.ar alak volt és marad is

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17084502_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"Szerintem kritikán aluli" - óriási balhé robbant ki Balázsék műsora miatt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17092392_auto_resized.jpg
vg.hu

Rákaptak a magyar vevők a spanyol ingatlanokra

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17086839_auto_resized.jpg
ripost.hu

Nem akárkivel fotózták le Szoboszlait a budapesti éjszakában

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17087833_auto_resized.jpg
vg.hu

Reagált a Budapest Airport a 729 forintos bőrönd-kiárusításra

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26469_resized.jpg?avcount=1711723835
origo.hu

Retteghet Zelenszkij, súlyos fenyegetést kapott

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17091191_auto_resized.jpg
travelo.hu

Íme, a hazai 10 legolcsóbb termálfürdő, ahol elfogadható árakkal várnak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17088312_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Szétmentünk, igen” – Koholák Alexa bevallotta: ezért szakított 26 évvel idősebb férjével

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26355_resized.jpg?avcount=1711723835
vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17084794_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Sokan csak most tudták meg és alig hiszik el, mit jelent valójában a WC kifejezés

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17082722_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Remegő hanggal jelentkezett be Ördög Nóra: támadás történt az Ázsia Expressz szállodájában

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/Z8rwq_CfbNiXhHhu0NaJpJktX4FR1EXyD8kgiv7cvas/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50Lzk5OTk0OTAyMjMxYzQ1OTFhYTA2MGE3NTBjNDRmZTAx.jpg
Vallomás

Makranczi Zalán kitálalt a Szinetár Dórával való házasságáról

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/LCJKiSzTBvHuApXX4j_M64L3eEWQnW87jW3jwK-M6ks/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzNiM2FlZWI5MGJlMDRjMTBhNWM5ODBkZTZhZTEyMWQ2.jpg
Bejelentés

Nagy bejelentést tett a TV2 a legnépszerűbb műsoráról