Szomorú: Nem Simicskáé vagy Berkié volt az év beszólása

Celebjeink és közszereplőink idén is kitettek magukért, már ami az aranyköpéseket illeti. Megpróbáltuk a lehetetlent: összegyűjteni a legjobbakat.
Celebjeink és közszereplőink idén is kitettek magukért, már ami az aranyköpéseket illeti. Megpróbáltuk a lehetetlent: összegyűjteni a legjobbakat.

Néha tényleg azt érzi az ember, hogy sztárjaink egy-egy meredek kijelentésénél bizarrabb már nem lehet. Aztán a következő héten rájövünk: dehogynem, könnyedén. Megkíséreltük összeszedni a legjobb, legemlékezetesebb beszólásokat: egyrészt azért, hogy emlékezzünk, jövőre is van év, és mindig van hová "fejlődni", másrészt pedig természetesen azért, hogy olvasóink arcára is csaljunk egy kis mosolyt. Mi ugyanis jól szórakoztunk az összeállítás készítése közben. Nagyon.

Alekosz

Természetesen Alekoszban nem tudunk csalódni. Mondhatni: örökös tagságot szerzett - nem véletlen, hogy sznte minden második-harmadik héten szerepelt beszólásos összeállításainkban. Egyébként az ő filozófiája, hogy "A kurvával bánj királynőként; a királynővel pedig kurvaként." Illetve ő mondta ezt a gyöngyszemet is: "Egyszerűen meghozza az étvágyamat Gyurcsány Ferenc látványa!"

Berki

Ugyancsak világbajnok bemondásokat köszönhetünk "a celebnek": Berki Krisztiánnak. Tőle még: "Azzal nincs baj, ha valaki bohóc, csak legyen közönség." Illetve: "Több okos ember kéne a világra, olyan rossz, hogy egyedül vagyok."

Győzike

Gáspár Győzőtől egy a maga nemében igen egyszerű mondatot választottunk. Meg kell jegyeznünk, hogy egyébként volt egy nagyon találó beszólása is 2015-ben - bár nem ő volt az első (sem az utolsó) aki ezt megfogalmazta, nekünk mégis tetszik: "A Facebook olyan, mint a hűtő. Megnézed, becsukod. 5 perc múlva megismétled."

Persze a "mesterhármas" mellett azért voltak ám trónkövetelők is.

Baby Gabi:

Rubint Réka:

Koós János:

Baukó Éva:

Majka:

és persze VV Fanni:

Ugyanakkor nem csak a "celebek", de más közszereplők is kitettek magukért. Politikai fronton mindenképpen meg kell emlékeznünk Simicska Lajosról, akinek g*cizése még egy punkbanda nevét is megihlette!

Eredményhirdetés

Bizony, a 2015-ös évben erős volt a mezőny. Arra azonban nem számítottunk, hogy a Kossuth-díjas Kovács Ákos az utolsó percekben, mondhatni egyetlen pillanat alatt az élre tör. No nem mintha mások beszólása nem lett volna emlékezetesebb, de tény, hogy az ő mondata volt az, ami a lehető legrövidebb idő alatt a legnagyobb port kavarta. Gratulálunk neki! Vagy nem.