Szinte lehetetlen volt, hogy teherbe essen: súlyos betegség miatt szenvedett Kapócs Zsóka

A színésznő hosszú évekig próbálkozott, hogy végre teherbe essen, de sokáig minden kísérlet ellenére sikertlen volt a saját gyerekért folytatott küzdelme. Ez már a múlt, hiszen első babájával várandós Kapócs Zsóka, aki a Best magazinnak mesélt az ezzel kapcsolatos érzésiről.

– Agyon fogom puszilganti, ha világra jön, ám ez már most biztos, hogy nem apás szülés lesz. Rengeteget beszélünk hozzá a párommal. Mondogatjuk neki, hogy addig maradjon bent, amíg szükséges, utána még bőven lesz időnk egymásra – mondta a lapnak.

Kapócs Zsóka szervezetét a harmincas évei elején egy súlyos betegség támadta meg. Hosszas vizsgálatok után kiderült, hogy a legagresszívebb fajta endometriózisa van, rögtön meg is operálták. Végrehajtottak rajta egy négyórás műtétet, ami jól sikerült, viszont egy súlyos következménnyel kellett szembe néznie. A színésznő petesejtállománya drasztikusan lecsökkent, és szinte lehetetlenné vált, hogy valaha is saját gyereke szülessen.

– Néztem a játszótereket, és nem volt jó érzés, hogy én ebből kimaradok. Tavaly októberbenegy barátnőm a kezembe adta újszülött kisbabáját, én meg zokogógörcsöt kaptam – mesélte a lapnak.

Hat évnyi próbálkozás, és az örökbfogadás latolgatása után végül azonban megtörtént, amire már olyan régóta vágyott, teherbe esett. A 13. hetében jár, a boldogságtól eleinte aludni sem tudó kismama, aki szerelmével együtt már alig várja, hogy babája megérkezzen.

Kedves Barátaim! Veletek osztom meg először életem legnagyobb ajándékát, 6 év küzdelem után B A B Á T V Á R O K ! Nem lehet szavakba önteni amit érzek... Szeretettel: Zsóka 🤰

Közzétette: Kapócs Zsóka – 2017. szeptember 20.