Szilveszter gazda: Jogsi nélküli nő nem kell!

Lassan négy év eltelt azóta, hogy Szilveszter házasságra adta volna a fejét, de az igazit még nem találta meg. Talán majd most, a Farmon?
Lassan négy év eltelt azóta, hogy Szilveszter házasságra adta volna a fejét, de az igazit még nem találta meg. Talán majd most, a Farmon?

Feleséget keresett, majd a Szombat esti lázban rázta, a táncolós műsor után pedig ismét nagy fába vágta a fejszéjét Szilveszter gazda: olyan játékosokat fog élelemszerzésre és előállításra, állatok gondozására megtanítani, akik közül sokan még vasvillát sem láttak közelről. Szilveszter gazda ugyanis az RTL Klub Farmján lesz a játékosok mentora, tapasztalt földművesként megmutatja nekik, mire figyeljenek, ha tejelésre akarják bírni a teheneket, vagy éppen világra segítenének egy borjút. A Farm lakóinak ugyanis mindezt maguknak kell csinálni.

– Én osztom ki a játékosoknak a feladatokat, megtanítom őket az alapokra, majd négynaponta meglátogatom őket és elbírálom, sikerült-e teljesíteniük. Én viszem nekik az élelmet is, ha nem jó a a munka, nem adom oda mind. Egy farmon nem lehet viccelni, ha nem minőségi munkát végzünk, nincs élelem a való életben sem – mesélte lapunknak Szilveszter, aki még mindig szingli.

– Szeretnék egy csinos lányt, aki okos is, és nem csak a plázázáson jár az esze. Fontos, hogy tudjon velem összhangban élni, ha sokat dolgozok, ne reklamáljon, hogy keveset vagyok otthon. Az is jó lenne, ha be tudna szállni a családi gazdálkodásba, sok a papírmunkám. És a jogosítvány is fontos. Adok én autót, de jogsi nélkül még a postára sem tud kimenni, vagy bevásárolni – sorolta a hosszú fontossági sorrendet Szilveszter.