Szilveszter gazda: apa vagyok!

A DNS-teszt csalhatatlanul bebizonyította: gyermeke született Szilveszter gazdának. A kisfiút ugyan nem várta az egykori valóságshow-hős, de kész felnevelni.
A DNS-teszt csalhatatlanul bebizonyította: gyermeke született Szilveszter gazdának. A kisfiút ugyan nem várta az egykori valóságshow-hős, de kész felnevelni.

Szinte napra pontosan egy hónapja írtuk meg: az RTL Klub sztárja, Szilveszter gazda apa lett. Igaz, akkor ezt csak lapunk egyik olvasója állította, akinek szavait megerősítette Katalin, aki szeptember elején egészséges kisfiúnak adott éle­tet. Állította: Szilveszter gazda a fiának az apja.

A gazda, aki feleségkereső műsorban vált ismertté, akkor azt mondta, amíg nincs apasági teszt, kár találgatni. A Bors most megtudta, ezen is túl vannak a felek, és az eredmény megérkezett.

A gazda nem volt biztos benne, hogy ő az apa, ezért apasági tesztet kért © Thinkstock

– A hír igaz. Kedden voltunk ügyvédnél az édesanyával együtt. Én akartam így, nem akartam sumákolást – válaszolta kérdésünkre Szilveszter, megerősítve: a teszteredmény szerint 99,99%, hogy ő a kisbaba apja. – Ott meg is kérdezte tőlem, a kezembe akarom-e venni. Már hogy a fenébe ne akartam volna?! Megfogtam, a gyerek meg bazsalygott rám, mint aki tudja, hogy az apja ringatja. Rögtön közöltem az édesanyával, odaköltözhetnek hozzám, jó körülmények között nőhet fel a kisfiam. De közölte, nem, majd ő megteremt neki mindent. Meglepett. Azt mondta, most egy ideig emésszem a dolgot, aztán eltűzött. Úgyhogy most emésztem a dolgot.

Medvegy Szilveszter pontosan tudja, hogy egy ilyen pici babának az édesanyja mellett a helye, ugyanakkor tisztában van azzal is, hogy innentől kezdve már neki is vannak jogai.

Ha feleséget nem is talált magának, már büszke apa az ország legismertebb gazdája

Sztárbabák balkézről

Nem kell aggódnia Szilveszter gazdának, nem egyedi eset az övé, ami a kalandokból született gyermekeket illeti. Eddie Murphy csúcstartó ebben a tekintetben: nyolc gyermeke van négy anyától. Arnold Schwarzenegger a felesége mellett a házvezetőnőjükkel is tizennégy éven át hempergett, sőt gyermeke is született tőle. A sportolók közül a brazil focista, Roberto Carlos az ász, kilenc gyermeke közül négy házasságon kívül született. Köztük a magyar Christopher, aki tehetséges focista.

– Ma éjszaka is csak forgolódtam az ágyban, nem hagy nyugodni, hogy hol és miként él most a pici. Én megteremtem a pénzt, az anyja nevelje egyelőre, így helyes. De később szeretnék részt venni ebben. Az apasági teszttel a kezemben a nevemre akarom venni Kornél Áront, neki is Medvegynek kell lennie – mondta a gazda, aki nem így képzelte az apaságot. – Jobban örültem volna, ha együtt várjuk, ha bent vagyok a szülőszobán, ha együtt hozzuk haza, és itt, nálam cseperedhetne.

Szilveszter őriz néhány képet a kisfiáról a telefonján, gyakran nézegeti őket. Igaz, a pici már az elmúlt hetekben is rengeteget változott.

– Négy kiló felett van már, a fejét sem kell tartani, megtartja magát – tette hozzá a büszke apa.