Celeb

Szexi barna vetett véget Hajdúék házasságának

Bors

Létrehozva: 2017.04.07.

<p>Kiderült, ki az a rejtélyes harmadik, akinek Sarka Kata és Kulcsár Edina kö­szönheti a szakítását, és még egy barátságot is tönkretett. A fiatal lány több szállal is kötődik a celebvilághoz. </p>

Az elmúlt évek, sőt talán az egész magyar celebvilág egyik legfurcsább szerelmi sokszögét mutatta be csütörtökön a Bors: Kulcsár Edinát és Sarka Katát ugyanazzal a nővel csalta meg a párjuk. Kata és Edina jó barátnők, a szépségkirálynő a vőlegényét, a műsorvezető pedig a férjét vesztette el a titokzatos nő megjelenése miatt.

Kata és Edina Kasza Tibi Pénzt  vagy éveket! című, a TV2 csoportnál induló vetélkedőjének felvételén szólta el magát a titokzatos hölgyről, aki minimum két, jól működő, hosszú távú kapcsolatot tett tönkre azáltal, hogy belépett harmadikként. Sőt még egy évtizedes barátságot is sikerült megrontania! Cikkünk megjelenése óta mindenki azt találgatja, hogy ki lehet ez a titokzatos nő, aki Kata és a világ második legszebb nője, Edina elől el tudta halászni a párjukat.

Nos, a hölgyet, mint oly sok hasonló esetben, a közös baráti társaságban kell keresni. Ő az, aki miatt nemrégiben Sarka Kata és Szabó Zsófi is összeve­szett. Zsófi ugyanis tudhatott arról, hogy ez a barátnője kaland­ba bocsátkozott Kata férjével, Hajdú Péterrel, de nem szólt az asszony­nak a viszonyról. A titokzatos szerető így az ő barátságukat is megmérgezte.

A majdnem harmincéves hölgy egyébként kifejezetten csinos, barna hajú szépség – igaz, kicsit teltebb, mint Kata vagy Edina. A művészvilághoz is kötődik, és több tévés programban is dolgozott, nyilván innen az ismeretség. Egy-egy produkció végén nem ritka, hogy a készítők egy nagyszabású partin bulizzák ki magukból a sikeres show készítésének fáradalmait. Információink szerint a szeretőnek is egy ilyen rendezvény nyújtott alkalmat arra, hogy szorosabbra fűzze kapcsolatát Edina akkori vőlegényével, Mátéval.

– Akkor történt, amikor Edina 2015 nyarán átadta királynői koronáját az utána megválasztott szépségnek. Míg a színpadon örömkönnyek hullottak, a színfalak mögött egy egészen másfajta játszma kezdődött. Máté azonban hamar lebukott a lánnyal, ősszel már megjelentek az első hírek az eljegyzés felbontásáról. De akkor még senki sem tudta, mi van a háttérben valójában – mesélte a Borsnak egy bennfentes.

Úgy tudjuk, ez után következett a lány étlapján Hajdú Péter, aki egyes hírek szerint csak pár alkalommal, más információk szerint hosszabb ideig volt együtt a szépséggel. Ők is lebuktak kö­rülbelül egy évvel ezelőtt. A hírek szerint Sarka Katának botrányos körülmények között kellett szembesülnie férje hűtlenségével. De erről a válóperére készülő kétgyermekes anyuka nem akar beszélni, mert már új szakaszt nyitott az életében.

Hajdú mosolyog, és éli az életét

Természetesen kerestük Hajdú Pétert is, ám úgy tűnik, tegnapi cikkünk után nem akart nyilatkozni lapunknak, fel sem emelte a telefont. Facebook-oldalán üzent rajongóinak, hogy nem veszi fel a kesztyűt, nem megy bele a sárdobálásba.

„Inkább csak mosolygok és élem az élete­met. A hallgatás néha messzebbre hallatszik, mint a leghangosabb kiáltás” – tette közzé Hajdú, akinek kiírásához és a témához számtalan hozzászólás érkezett, nemcsak a saját oldalán, hanem másutt is. Ahogy ez lenni szokott, sokan mellette, sokan ellene vannak. A rajongói abban egyetértettek, jobb, ha hallgat a kialakult helyzetben.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27209_resized.jpg?avcount=1713521112
origo.hu

Brutális baleset Budapesten: két ember meghalt, a gyáva sofőr elmenekült

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27208_resized.jpg?avcount=1713521112
origo.hu

Már ez a nagyhatalom is a harmadik világháborúra készül

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17142175_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Visszatért a színpadra a Nemzeti Színház lebénult művésze

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17142958_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Klopp egy játékost emleget, ő lehetett volna a siker kulcsa?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17142083_auto_resized.png
metropol.hu

Most kaptuk: balesetet szenvedett az utasokkal teli 4-6-os villamos, nagy a baj

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17143293_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Megfenyegette egy baloldali aktivista a kormánypárti képviselőket a Parlamentben

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27207_resized.jpg?avcount=1713521112
origo.hu

Pénzt lehet keresni a tilosban parkolók bejelentésével

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17136775_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Megdöbbensz, ezért kérik el a személyidet ha az Aldiban vásárolsz

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17142944_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Ez nem megengedett!” – áll a bál a TV2-es műsor két szereplője körül, eltanácsolnák őket

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27156_resized.jpg?avcount=1713521112
videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17143795_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Szteroidos kezelést kapok” – komoly problémával küzd Marics Peti

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/P4C1P7TsBA6vVqiTzkj4mkVLoD1Vnii5BQlxV0MFhuk/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2NmZDdlNDM5MGUzZDQzN2FhM2I3MjM1NTE3MDkxN2I1.jpg
Vallomás

„Szteroidos kezelést kapok” – komoly problémával küzd Marics Peti

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/BXXBwj8joBF5Kps72FIDvCRWYFkq-XVRY9c7pJQm9Mc/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzFiNmZlOGViZDQ5YjQ1Y2Q4MDMyMDdhNDJhYWEyYTc0.jpg
Család

Rubint Réka megrendítő vallomása: „A gyerekekkel eltöltött időt később nem lehet pótolni”