Szexbombának hazudták a csalók Falusi Mariannt

A Pa-Dö-Dő énekesnője sem úszta meg, az ő nevét, fotóját is felhasználta egy fogyasztó csodabogyókat forgalmazó cég. A fotón olyan vékony, mint soha.
A Pa-Dö-Dő énekesnője sem úszta meg, az ő nevét, fotóját is felhasználta egy fogyasztó csodabogyókat forgalmazó cég. A fotón olyan vékony, mint soha.

Falusi Mariann álla leesett, amikor az interneten kiszúrta, hogy a fotójával reklámoznak egy készítményt, amitől – a kamucikk szerint – hatvan kilót fo­gyott. Ráadásul úgy, hogy most először kivédték a jojóeffektust. Ezt a „sikert” egy egzotikus gyümölcsnek köszönheti, aminek fogyasztását kötelezővé kellene tenni a túlsúlyosok számára.

„Vétek ezt a gyümölcsöt nem fogyasztani reggeltől estig, mivel valóságos zsír­égető üzemet hoz létre a szervezetünkből” – nyilatkozta az egyik legismertebb napilapnak Marika. Ez áll a hazug hirdetésben. Természetesen Mariann – akit lemarikáztak – sosem szedett ilyen bo­gyót, így nem is nyilatkozott róla senkinek.

– Dermedten láttam a Face­bookon, hogy velem, a fotómmal és az állítólagos nyilatkozatommal próbálnak eladni valami borzalmat. A hi­vatalos oldalamra azonnal feltettem egy S.O.S. felhívást, nehogy valaki bedőljön nekik. Természetesen azonnal feljelentést tettem, ügyvédhez fordultam és megverem őket – neveti el magát Mariann.

– Szerencséjük, hogy valami külföldi kamucég, különben már végük lenne.

Mint arról már beszámoltunk, ha­sonlóan járt Dobó Kata, Varga Iza és pár napja Molnár Ani­kó is.

A cikkhez feltöltött fotókon is re­mekül szórakozott Mariann. Úgy járt ő is, mint Anikó, vagyis az ilyen lett sovány képe sokkal régebbi, mint az ilyen volt. A legviccesebb azonban az, hogy Mariannról feltettek egy állati dögös képet, amelyen a kerek fenekű botrányhősnő, Am­ber Rose látható.

– Ez akkora hülyeség, hogy csak ne­vetni tudtam rajta – folytatja Mariann.

– Még a szőke, tüsi hajunk sem hasonlít. Az utóbbi időben egyáltalán nem fogytam, sőt. Azok a képek, amiken kisebb vagyok, olyan régiek, hogy nem is emlékszem, mikor készültek. Senki ne szedjen be semmilyen csodabogyót! Ha igaz lenne, hogy fogyasztanak, egyik hónapról a másikra le lehet dobni hatvan kilót, már mindenki sovány lenne. Én is. De ez nyilvánvaló hazugság.