Szex és pénz? Menekülnek a férfiak Medveczkytől

Medveczky Ilona ízig-vérig nő, aki túl a hetvenen is kirobbanó formában van. A férfiakat azonban megtéveszti az erős nő álarca, ezért félnek tőle, és messzire elkerülik.
Medveczky Ilona ízig-vérig nő, aki túl a hetvenen is kirobbanó formában van. A férfiakat azonban megtéveszti az erős nő álarca, ezért félnek tőle, és messzire elkerülik.

Menekülnek tőlem a férfiak – panaszkodik Medveczky Ilona, aki hosszú ideje nem talál társat. A 74 évesen is nagyszerű formában lévő táncművésznő hatalmas si­kereket ért el a táncparketten, de a magánéletben évtizedek óta kudarcok érik.

– Szépen hangzik a szerelem szó, de igazából fiatalkorom első lelki érintései óta nem éreztem. Nem titkolom, hiányzik egy férfi az életem­ből – árulta el a Borsnak.

Ilona a közelmúltban is hatalmas csaló­dáson esett át. Az in­terneten megismerkedett egy költői vénájú férfivel, és csaknem hétszáz oldalnyi érzelmes levelet váltott vele, közülük sokat versbe szedett a lovagja. A közelmúltban azonban ráébredt, hogy három évet és három hónapot elfecsérelt az életéből. A kellemes románcnak véget vetett a személyes találkozás. Ki­de­rült, hogy kölcsönösen nem tudnak megfelelni egymás igényeinek.

– Az igazság az, jobb lett volna, ha a Notre Dame-i toronyőr Esmeraldája leszek, mint egy jó arcú, a szövegével hódító férfié, aki személyesen csak csalódást hoz. Ez a férfi megégetett, és elmúlt a varázs.

De a művésznő a számtalan érzelmi kudarc után is bizakodó maradt.

– Nyitott vagyok a szerelemre, csak hát úgy félnek tőlem a férfiak, mint a tűztől. Magammal szemben hatalmas elvárásokat támasztok, ezért aztán a másik féltől is elvárom, hogy igényes legyen önmagával – ad választ Ilona a kérdésre, hogy vajon miért nehéz szerelmet találnia.

– Sajnos a férfiak nagyon bu­ták. Azonnal az suhan át az agyukon: vajon mibe kerül majd nekem ez a nő? Mit kell teljesítenem az ágyban? Ezek körül forognak a gondolataik, pedig én is csak arra vágyom, amire minden nő, egy marék boldogságra.

© © Bors / Cser Dániel