Celeb

Szétdúlta más házasságát Rubint Réka

uv

Létrehozva: 2018.03.10.

<p>A Bors megtudta, Rubint Réka is szerepet játszott Berki Krisztián új kapcsolatában. A fitneszlady ugyanis jól tudta, hogy a lány házassága válságban van, mégis elcsalta a Berkivel közös síútra. Mazsi onnan már nem tért haza férjéhez. </p>

Rohamléptekkel halad Berki Krisztián és új barátnője, Katona Renáta „Mazsi” kapcsolata: egy hét után összeköltöztek, és bár a cukrászlány még el sem vált, már esküvőt és gyerekvállalást fontolgatnak. 

Már 2011 óta ismerték egymást, egy szépségversenyen találkoztak, ahol Mazsi még ellenállt a műsorvezető rohamának. Külön utakra sodorta őket az élet, Renáta megházasodott, Berki pedig megannyi szépség után, Hódi Pamela mellett találta meg a boldogságot, akivel közös kislányuk is született. Tavaly szeptemberben azonban Pamela kiadta Berki útját, és pontot tett a hatéves kapcsolatra. A műsorvezető hónapokig szingliként élte az életét, majd februárban bemutatta a nagyvilágnak közösségi oldalán Mazsit. A lánynak, akivel ismét keresztezték egymást az útjaik, és akinek időközben hullámvölgybe került a házassága, és hetekkel ezelőtt úgy döntött, Berki Krisztián mellett kezd új életet.

A Bors megtudta, hogy a műsorvezető több hete kitartóan udvarolt Mazsinak, akinek nem lehetett egyszerű egy hat éve tartó kapcsolatot, másfél éves házasságot felrúgni, így jól jött egy kis segítség egy harmadik féltől, aki Rubint Réka volt. Mazsi és Berki ugyanis rendszeres látogatója a fitneszkirálynő alakreformóráinak, és évek óta jó barátságot ápolnak Rékával, aki most repes az örömtől, hogy a barátai egy párt alkotnak. Első perctől lájkolja a közösségi oldalaikon megosztott turbékolós képeket, és a Bors úgy tudja, tevékenyen közreműködött a románc létrejöttében. 

A szingli Berki Krisztián és Mazsi az alakreformórákon pillantották meg egymást újra. A Bors ellátogatott a sportcsarnokba, ahol a szerelem szövődött. 

– Itt mindenki ismer mindenkit, és sokszor láttuk az edzéseken Berkit és Mazsit is. Valahogy mindig egymás mellé keveredtek, érezni lehetett, hogy van valami a levegőben – mondta az egyik edzőtárs, aki azt is tudta, hogy Mazsi házas, így nem gondolta hogy flörtnél több lehet ennél. 

Pedig, fittyet hányva arra, hogy a lányt otthon a hites ura várja, a kezdeti szimpátia heves udvarlással folytatódott. Az egykori szépségkirálynő-jelölt egy jól menő cukrászboltot üzemeltet a fővárosban, ahová már januárban többször ellátogatott a műsorvezető. Ezt a cukrászdában, januárban készült közös fotó igazolja. Az üzletbe lapunk is ellátogatott. 

– Elég sokat járok ide, mondhatni törzsvendég vagyok, és már az év elején jó párszor láttam Berki Krisztiánt errefelé. Hol egyedül, hol a kislányával sütizett, és mindig csevegett, bókolt a bájos cukrászlánynak – mondta a sütiző vendége. 

A történet pedig az ominózus síúttal folytatódott, ahová barátnőjét is meglepve, Renáta elutazott. 

– Reni és a férje, Attila közt volt egy pár hét mosolyszünet, de mindent megtettek, hogy kilábaljanak ebből. Nagyon szerették egymást, és családalapítás kellős közepén voltak. Úgy tudom, Rubint Réka jól tudott a nehézségekről, mégis elcsalta a síútra Mazsit. Reni először nem akart menni, de Réka hosszas unszolására végül igent mondott, és lám-lám, Berki Krisztián is feltűnt a kiruccanáson. A folytatást pedig már ismerjük – mesélte lapunknak Mazsi névtelenségét kérő bizalmasa, akit teljesen letaglózott, hogy barátnője a férje helyett a síelést választotta. 

A bizalmas szerint egyértelmű: Berki Krisztián és Rubint Réka összejátszott, és a fitneszlady segédkezett, hogy Berki elszeresse a férjétől a lányt. 

A Bors megkereste Rubint Rékát, aki visszahívást kért, majd ezidáig nem értük utol. Lapunk az elhagyott férjet, Tóvizi Attilát is felkereste, mit tud Rubint Réka „közreműködéséről”. Az üzletember nem kívánt bővebben nyilatkozni, de annyit elmondott: ő is így tudja a történteket.

Berki Krisztiánt is megkerestük az ügyben, de nem kívánt nyilatkozni. 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162155_auto_resized.jpg
origo.hu

Orbán Viktor: Választások lesznek szerte a világban, amiket meg kell nyerni

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27435_resized.jpg?avcount=1714076722
origo.hu

Hazakerülhet Suhajda Szilárd holtteste a Mount Everestről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161183_auto_resized.jpg
life.hu

Közfelháborodás kísérte Bridget Jonesként, övé a Golden Globe egyik legkínosabb pillanata

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156400_auto_resized.png
hirtv.hu

Donáth Anna: Nem ez a cél, hogy egymás torkát kettéharapjuk + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161912_auto_resized.jpg
ripost.hu

Ez a 3 csillagjegy érzi a jövőt, te köztük vagy?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17155306_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Napindító: Dunda György – A külföldön tartózkodó hadköteles korú férfiak mától nem kaphatnak útlevelet + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27427_resized.jpg?avcount=1714076722
origo.hu

Vajna Tímea bikiniben mutatta meg műtéti hegeit

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17149637_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Félreértette a pincér a nő rendelését, volt is meglepetés, amikor megérkezett az étel

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158301_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Kerényi Miklós Máté megtörte a csendet: ezért távozik valójában az Operettszínháztól

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162188_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Ezt lelkileg nem bírom…” - drámaira fordult a helyzet, meghozta végső döntését a Házasság első látásra párja

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/1l2YeCy2zLGxk9ZjV1iHiEDq1JC44MZP6OJUyYdsA_k/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzU0MzM1NmQ2NzE0NDQwMGJhZTFiNjRlNTAyYjg5MmVj.jpg
Testalkat

Aggódnak a rajongók Zoltán Erika új külsejét látva, megszólalt az énekesnő

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/RrFoiRwdy8ml50lA6R_0vYdpNLwF4BhGZNX3yW4agoY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzkzZjVlNDVlYWQzNDQxMjlhMzI2Yzg1N2NiZjI2MmEz.jpg
NÁSZFRÁSZ

„Ezt lelkileg nem bírom…” - drámaira fordult a helyzet, meghozta végső döntését a Házasság első látásra párja