Szeret minket! Már magyar nyelven is olvasható Bud Spencer honlapja

Különleges ajándékkal lepte meg magyarországi rajongóit a legenda: honlapját egy szívhez szóló üzenettel magyarul is elérhetővé tette.
Különleges ajándékkal lepte meg magyarországi rajongóit a legenda: honlapját egy szívhez szóló üzenettel magyarul is elérhetővé tette.

„Igazán szerencsésnek érzem magam ilyen sok szeretet és melegség miatt, amelyeket évek óta tőletek, kedves rajongók, az egész világból kapok. Szeretnék nektek egy keveset visszaadni ezzel a honlappal. Üdvözöl a te Bud Spencered” – olvasható Carlo Pedersoli, alias Bud Spencer frissen indult magyar nyelvű honlapján. Az életrajzától interjúin és játékokon át a zenei munkásságának ismertetésééig mindent elérhetővé tett magyarul.

Piedone alakítója imádja magyar kedvelőit, akiknek rendre köszönetet is mond. Közösségi oldalán is gyakran köszön „jó reggelt”-tel az olasz és német köszöntések mellett. Már vízipólósként is úgy tartotta, hogy a magyarok a legnagyobb ellenfelei az olaszoknak.

– Bud Spencer mindig azokkal harcolt, akik gyakorlatilag semmittevéssel, kényelmes élettel voltak hatalmon vagy éltek jómódban. És Bud Spencer mindig ellenük lépett fel azok nevében, akik rengeteget dolgoztak, robotoltak a megélhetésükért. A másik, ami fontos elem, hogy hiába csattantak százával a pofonok, vér, törött láb, kéz sosem volt a filmjeinkben. Soha. Ha vér folyt volna, akkor feltehetően Bud Spencer is egy csapásra gonosszá válik – mondta a színész a Borsnak adott interjújában, amiben azt is elismerte: a magyar a világ legnehezebb nyelve.