Szerelme, Ádám most is imádja Tóth Vera testét

Tóth Vera két hete új életet kezdett, de sanyargatni nem hajlandó magát. Vidáman falatozik, de már e rövid idő alatt is fogyott néhány kilót. Az énekesnő egy év alatt legalább harminc kilótól akar megszabadulni.
Tóth Vera két hete új életet kezdett, de sanyargatni nem hajlandó magát. Vidáman falatozik, de már e rövid idő alatt is fogyott néhány kilót. Az énekesnő egy év alatt legalább harminc kilótól akar megszabadulni.

Nagy elhatározás kell ahhoz, hogy ilyen komoly diétába kezdjen az ember. Hogy került a képbe Norbi?

Nem fogyókúrázom, hanem életmódot váltottam. Ebben benne van persze a fogyókúra is. Amit huszonéven keresztül elszúrt az ember, nem lehet csak úgy helyrehozni, de nem szeretném, hogy ötvenéves koromban egy forgalmi dugóban érjen a szívhalál. A norbis diéta tökéletesen passzol az életembe. Az étel finom, házhoz is szállítják. Eddig semmi más nem vált be, hiába próbáltam, de Norbival már áprilisban is fogytam hat kilót.

Ha ilyen jól bevált, miért hagyta abba?

Költöztem, kutyáim lettek. Mivel nem volt oltásuk, nem hagytam el a lakást hat hétig, különben szétszedtek volna mindent. De nyáron edzőterembe sem járok, mert szerencsére nagyon sok munkám van. Olyankor viszont nincs időm, sem kitartásom. Egyébként mindig sportolok, de nem verem nagydobra. Ha kedvem tartja, két órát sétálok, van, amikor az edzőteremben taposok fél órát, vagy elmegyek futni.

Mennyi idő alatt és hány kilót kellene leadnia?

Norbival megállapodtunk, ezért muszáj volt célt kitűznünk. Harminc kilótól kell megszabadulnom egy év alatt, de Norbi szerint ez már fél év alatt is működhet. Az öltözködésemben nagyon akadályoznak a méreteim. Ha karcsúbb leszek, esztétikusabb is. Nekem szép az arcom és örülnék, ha lefogyna egy kicsit. Akkor nem kéne a sminkeseket folyton arra kérnem, úgy fessenek ki, hogy csontosabbnak tűnjön, mert magától lesz olyan. Egyébként ettől függetlenül is nagyon nőiesnek érzem magam.

A szerelmének nem lesz furcsa, ha kap egy karcsú Tóth Verát?

Ádám szeret fogdosni, amikor feleszmélt, hogy lefogyhatok, meg is szeppent egy kicsit. Neki is furcsa lesz, mert így szeretett meg, a habitusom is ebből a testalkatból fakad. Mindig is tetszettek neki azok a csajok, akiken lehet mit fogni, de én belül, lélekben egyáltalán nem vagyok kövér. Nekem is jár, hogy megéljem a karcsúságot, mint ahogy bármelyik nőtársamnak, aki kínlódik a súlyával!

Meg akarom mutatni, hogy ha én képes vagyok ezt végigcsinálni, akkor mindenki képes rá, akinek nincs valamilyen szervi problémája. Imádok élni, imádom a szerelmet, a finom ételeket, italokat, hedonista típus vagyok, ezért nehéz visszafognom magam, de szerencsére ebben az étkezésben nem is kell. Végre nincs lelkiismeret-furdalásom attól, hogy eszem. Korábban minden falat után volt, mert azt táplálták belém, hogy csúnya leszek, ha eszem.

Tóth Vera egy kiegyensúlyozott, szerelmes nő, aki szeretne egészségesen, karcsún, boldogan élni. Ez a lényeg?

Én most is jól érzem magam a bőrömben, de az út végén még jobban fogom. Vékonyan születtem és ha nyolcéves koromban nem kapok egy szteroidos kezelést az arcüregemre, most vékony nő lennék. Ez a tudat nem hagy nyugodni. A rendszeresség hiányzott az életemből, de most, hogy normálisan étkezem, két hét alatt elmúlt a refluxom, kinyílt a hangom, ahogy a lelkem is. Korábban próbáltak beállítani egy depresszióra hajlamos duci lánynak, pedig derűs vagyok, csak érzékeny művészlélek. Mindent szeretek kipróbálni az életben és most az életmódváltást is kipróbálom. És komolyan is gondolom. B. L.