Szentéletű lányt alakít az expornós Aleska

Az izgalmas szereposztás mellett több meglepetést is tartogatott a múlt héten bemutatott Édes Anna musical változata.
Az izgalmas szereposztás mellett több meglepetést is tartogatott a múlt héten bemutatott Édes Anna musical változata.

Tóth Ádám rendező különleges világot álmodott Kosztolányi Dezső története mögé. Az Édes Anna musical változatának csütörtök este volt a premierje.

A korabeli hangulatban játszódó darab nemcsak modern zenei hangzásában, hanem szerep­osztásában is okozott pár meglepetést. A bírót alakító Kozmix Hozsó, az Éjjel-nappal Budapest szereplői és a Got Talent-zsűri hölgytagjainak feltűnően lelkes támogatásával továbbjuttatott Hot Man Dance chippendale-táncos fiúk mellett Sáfrány Emese is színpadra lépett.

A félmeztelen srácok többnyire csak a táncos jelenetekben feszítettek, míg az egykori pornós, Aleska Mennyei Margit, a szentéletű cselédlány szerepében ennél fontosabb szerepet kapott. Igaz, ezúttal nyakig begombolkozva, hiszen már szakított felnőttfilmes múltjával, és a klasszikus irodalmi műhöz sem illett volna a pőreség.

– Nem vagyok izgulós fajta, de most meglepő módon aggódtam egy kicsit, mivel ez egy új szituáció volt számomra. Amellett, hogy énekelni kellett több szólamban, közben még elég dinamikusan táncolni is – magyarázta a premier után lelkesen Emese, akinek gyerekkori vágya teljesült ezzel a szereppel. – Boldog vagyok nagyon, mivel mindig színésznő vagy légtornász szerettem volna lenni. Az egyik álmom már megvalósult korábban, most pedig ez is – tette hozzá Aleska.