Celeb

Szélhámosok nyerészkednek Varga Izabellán

Fái

Létrehozva: 2015.08.18.

Engedélye nélkül egy hatástalan fogyasztószert reklámoznak a népszerű színésznővel. Ráadásul azt a képtelenséget adják a szájába, hogy egy hónap alatt 16 kilót fogyott. Folytatás a rendőrségen és a bíróságon.

„Izabella hazudott. Izabella feltárja az igazságot. Magyarország döbbenten áll a elképesztő titok előtt, amit éveken át elhallgatott” – ezek a hangzatos mondatok állnak a Barátok közt sztárjának a fotója alatt. Mindezt Varga Izabelláról egy fogyasztó csodakapszulát hirdető cég állítja. A színésznő fontosnak tartja, hogy újra és újra elhatárolódjon a szertől, már csak azért is, mert a rajongói a mai napig megkérdik tőle a Facebook-oldalán: mennyit szedjenek be a kapszulából.

– Felháborító, hogy pont olyan embert pécéznek ki, aki soha nem használna ilyen szert – méltatlankodik Iza.

– Hiába cáfoltam, tiltakoztam többször is, újból és újból ott az arcom, a nevem valamilyen förtelmes fogyasztótabletta hirdetésében. Ez most már rendőrségi feljelentést von maga után. Hiába határolódtam el ugyanis, sokan miattam veszik meg a terméket, ami nagyon elszomorít. Abban reménykedem, hogy nem árt az egészségünknek: fogalma sincs senkinek, mi van valójában a tablettában. Egy azonban biztos, a fogyasztói visszajelzések alapján nem használ semmit – kelt ki magából dr. Balogh Nóra megformálója.

Iza először májusban akadt ki a feltételezésen, hogy tablettával fogy, már akkor kiírta a Facebook-oldalára: „... Ezúton szeretném tudatni, hogy nevemmel, arcommal visszaélt a Raspberry Keton forgalmazója, amikor fizetett hirdetésében azt állítja, hogy szedtem ezt a fogyasztószert, és annak köszönhetem, hogy 16 kilo­grammot fogytam egy hónap alatt(!). A jogi lépéseket ez ügyben megtettem, de fontosnak találom elmondani a következőket: Soha nem szednék ilyen förtelmes hülyeséget ígérő bogyót!!! ... Soha nem fogunk egy hónap bogyószedéstől évek bűneitől megszabadulni. Következetes, kiegyensúlyozott életmódváltás, és bizony rengeteg meló kell hozzá!”

Megvan annak az oka, hogy az RTL napi sorozatának színésznőjét pécézték ki, hiszen az elmúlt hónapokban valóban látványosan sokat változott az alakja. A Miss Balaton szépségversenyen ő volt hétvégén a zsűrielnök, és amikor fotót posztolt magáról a közösségi oldalára, sokan azt írták, akár meg is nyerhette volna a versenyt.

– A rajongók olyan elfogultak velem, mint a barátaim. Szerencsés vagyok, hogy elkényeztetnek, jólesik. Ez is azt tükrözi, hogy mennyire szeretnek, nyilván ezért látnak ennyire szépnek. A heti három kőkemény edzéssel és a szigorú paleolit étrenddel nem a tökéletes alak volt a célom. Nem szép akarok lenni, hanem egészséges. Nem az érdekel, hogy mekkora a fenekem, hanem hogy erős legyek, jól bírjam a strapát. A mi hivatásunk jó állóképességet igényel, nem beszélve a csodálatos, ámde kihívásokkal teli anya- és feleségszerepről. Nap mint nap rendesen próbára vagyunk téve. Eljön az a pont, amikor muszáj foglalkozni a testünkkel, ha hosszú távú elképzeléseink vannak. Az életmódváltásban hiszek, a testem kedvére teszek, hogy egymás örömét szolgáljuk az elkövetkező száz évben.

Kiállnak mellette

A hazug hirdetés alatt sokan írták le a véleményüket, legtöbben kiálltak Iza mellett, és egy szót sem hittek el abból, hogy csodakapszulával fogyott. Az egyik legvérmesebb kommentelő a kolléganője, Gyebnár Csekka volt. Leírta, hogy Izával napi szinten van „összezárva”, több időt töltenek együtt, mint a családjukkal. Együtt reggeliznek és ebédelnek, és irigylésre méltónak tartja a kitartását, az akaraterejét. „Nem négy hét alatt fogyott, hanem 4-5 hónap alatt, hihetetlen türelemmel és elszántsággal. Sokszor elképedtem, milyen jó kis kajákat talál ki magának, mind szénhidrátmentes és egészséges. És rengeteget tornázott... a legfontosabb szempontja az volt, hogy minél egészségesebb legyen...” – írta Csekka.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17155462_auto_resized.jpg
origo.hu

Pornósnak állt a bombatestű focistanő - képek

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27451_resized.jpg?avcount=1714095311
origo.hu

Rejtett kampányfinanszírozás a fővárosban?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162190_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Kismamának is gyönyörű: Lékai-Kiss Ramónát gömbölyödő pocakkal kapták le

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158568_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Váratlan üzenet Németországból: „Hálásak lehetünk Magyarországnak!"

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163668_auto_resized.png
metropol.hu

Házasság első látásra: Gyöngyi Csabival marad

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156309_auto_resized.jpg
vg.hu

Széll Tamás helyett új séfet igazolt a Lidl

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27444_resized.jpg?avcount=1714095311
origo.hu

Dögös dominaként pózol újabb fotóin az Exatlon bombázója

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17159561_auto_resized.jpg
astronet.hu

Májusi angyalhoroszkóp 2024.: a Fény angyalai üzennek nekünk

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162923_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Itt az újabb sztárszakítás: 15 év házasság után válik a magyar énekesnő

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163611_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megdermedtek a járókelők: narancssárga UFO tűnt fel felettük

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17157532_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Gyereknevelés mellett főállás? Majoros Hajni kitálalt, miért nem ment vissza dolgozni

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/3PQT3DZK8ttrhvmgA5h1WilgRXZLUPkeNvpLCbcZIXQ/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2NjMmFhYWUxZGJkNTQ5MmY4MTQwNGNkMGYxNzY5M2Ez.jpg
Házasság első látásra

„Mégsem vagyunk megfelelő partnerek...” – drámai döntés született a Házasság első látásra műsorában

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/1l2YeCy2zLGxk9ZjV1iHiEDq1JC44MZP6OJUyYdsA_k/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzU0MzM1NmQ2NzE0NDQwMGJhZTFiNjRlNTAyYjg5MmVj.jpg
Testalkat

Aggódnak a rajongók Zoltán Erika új külsejét látva, megszólalt az énekesnő