Szavazzon: ki a legszexibb magyar sorozatsztár?

Ők azok, akik nem csak színészi játékukkal hívják fel magukra a nézők figyelmét. Összegyűjtöttük a legszexisebb férfi és női hazai sorozatsztárokat, azt pedig döntsék el önök, hogy ki a legsármosabb színész és ki a leg­dögösebb színésznő!
Ők azok, akik nem csak színészi játékukkal hívják fel magukra a nézők figyelmét. Összegyűjtöttük a legszexisebb férfi és női hazai sorozatsztárokat, azt pedig döntsék el önök, hogy ki a legsármosabb színész és ki a leg­dögösebb színésznő!

Kiss Ramóna

A Barátok közt Zsófija merész, kissé simlis, kezelhetetlen karakter. Ez ugyan nem hasonlít Rami valódi énjére, de Zsófi szenvedélyes, vidám oldala azonban már annál inkább! A színésznő tökéletes, szexi alakja, formás feneke és vadóc, dögös stílusa minden szemet odavonz a képernyő elé. A 32 éves szőkeség még szingli.

Kovács Patrícia

A Válótársak érzéki doktornője a képernyőn és a színpadon is megmutatta már, hogy rendkívül tehetséges. Az egyszer komoly, máskor gyerekesen naiv, vidám színésznő azért sokak kedvence, mert lazán játssza az életet, miközben konkrét elképzelései vannak. Mindehhez szexi arc és formás, dögös test is párosul.

Nagy Adri

A 28 éves szépség először a 2012-es Me­ga­sztár­ban tűnt fel, később azonban már a Jóban Rosszban Betty Tanakisaként tűnt fel. Ugyan Adri személyisége messze áll az általa alakított karakterétől, a színésznő élvezi, hogy izgalmas személyt játszhat. A sorozat Bettyje falja a pasikat, azonban Adri szakítása óta nem vágyik kap­csolatra.

Gubás Gabi

A férfi nézők izgatottan várják azt a pillanatot, amikor a Válótársak című sorozat Sáfár Zsófija végre ledobja a textilt. Gubás Gabi azonban inkább marad a vonzó, izgató, titokzatos nő. Zsófi a rendezvényszervezés mellett példás anya, háziasszony és hűséges feleség, ez pedig illik Gabira is.

Nyári Dia

A Barátok közt pimaszul fiatal színésznője máris mindenkit levett a lábáról. Dia a sorozatban Hannát alakítja, akinek fiús stílusa és vagány természete van. Bár ebben hasonlít a karaktere Diára, a pasik örömére azért a 22 éves színésznő nemegyszer megmutatta már vonalait fehérneműben és félmeztelenül is.

ÉNB Kristóf

Az Éjjel-Nappal Budapest szépfiúja tetoválóként is dolgozik. Nők ezrei lepik el szerelmes üzeneteikkel. Sőt előfordult, hogy hölgy rajongója meztelen képpel lepte meg... A szexi, harmincéves srác egyébként hű karakteréhez, hiszen a valóságban is bulizós csajozógép hírében áll.

Solti Ádám

A Barátok közt 36 éves szereplője a szívtipró Ádámot alakítja, aki humoros, laza srác, de a pénz motiválja. A valóságban azonban Ádám hűséges, jószívű pasi, aki rajong 15 évvel fiatalabb párjáért, ráadásul a színészet mellett fogtechnikusként dolgozik édesapja mellett.

Lengyel Tamás

Az RTL Klub Válótársak című sorozatának 39 éves szereplője számos filmben tűnt már fel: szexi külseje miatt rendszerint a laza, sármos szívtiprót játssza. A sorozat Hatvani Jocijaként őszinteségével és szálkás izomzatával is elvarázsolja a nőket, ráadásul igazi őstehetség a szexben. A valóságban is nőtlen!

Kedvek Richárd

A Jóban Rosszban pszichiáteréhez, Bezerédi doktorhoz lehet, sok nő bejelentkezne néhány privát óra erejéig. Kedvek Richárd vonzerejét csak fokozzák férfias vonásai, kisfiús mosolya és korához képest meglepően ősz, mégis szexi haja. A helyes doki egyébként jelenleg szintén szingli.

Nagy Ervin

A negyvenéves, Jászai Mari-díjas színész színházi szerepei mellett a Terápia című sorozatban is feltűnt. Egy üzletembert, a sorozat alfahímjét alakítja, ami nem is meglepő. Rendszerint a szexi, nőcsábász karakter képében tűnik fel, hiteles, férfias alakítása pedig tömegével vonzza a női nézőket.

surveys & polls

bike trails