Szálakat húztak Erdélyi Mónika arcába

Beadta a derekát a műsorvezető és az orvos keze alá feküdt, hogy még szebb legyen.
Beadta a derekát a műsorvezető és az orvos keze alá feküdt, hogy még szebb legyen.

Hiába a természetesség elkötelezett híve, egy idő után már a 48 éves Erdélyi Mónika sem tudott ellenállni a kozmetológia legújabb vívmányainak. A szikére nemet mondott, de olyan kezelést, ami műtétmentes, ám látványosan fiatalít, szívesen kipróbált.

– Eszembe sem jutott soha, hogy plasztikáztassak – jelenti ki Mónika, akinek mosolya a védjegye.

– Használok krémeket, járok kozmetikushoz, de nem akarok húszévesnek látszani. Viszont egyre többet hallottam kollégáktól, ismerősöktől olyan kezelésekről, amitől frissebb, fiatalosabb, feszesebb lesz a bőr úgy, hogy nem kell hozzá szike. A tudomány fejlődik, miért ne próbálhatnám ki az újdonságokat? Néhány év múlva ezek a kezelések olyan természetesek lesznek, mint az, hogy ma arc­krémet használunk – szögezte le a Fem3 Café műsorvezetője.

Mónika, miután konzultált bőrgyógyász-kozmetológus orvossal, olyan kezelést választott, amitől a megereszkedett arcbőr feszesebbé válik. A klasszikus vékonyszálas kontúrterápia olyan eljárás, aminek során biológiailag felszívódó fonalat juttatnak a bőrbe. Ezt használják felszívódó varratként a sebészek is műtéteknél. A kezeléssel serkentik a kollagén és elasztin rostok termelését, ezáltal műtét nélkül megfiatalodik az arc, feszesebb lesz a bőr.

– Mónikánál a kombinált bioszálak használata mellett döntöttünk. A szájzug területére függőlegesen és vízszintesen is húztunk be bioszálakat, amitől feszesebbé, tömörebbé válik ez a régió. A halántéktól levezetett 1–2 erősebb COG fogazott húzófonal a szájzugi hálós részbe kapaszkodva pedig megemelte a megereszkedett részeket – magyarázta dr. Szabó Gábor bőrgyógyász-kozmetológus. A terápiának van azonnali hatása is, de 2–3 hónap alatt teljesedik ki, és tartósan megmarad a végleges eredmény.

– Pár napja történt a kezelés, de már látom a változást – újságolta boldogan Mónika. – Egyébként nem fájt, csak apró csípéseket éreztem, amikor behúz­ták a szálakat. Imádtam, hogy azonnal kocsiba ülhettem, és mehettem a dolgomra. Másnap simán tudtam dolgozni. Nagyon kíváncsi vagyok, türelmetlenül várom, hogy milyen lesz a végeredmény!