Celeb

Szakított vőlegényével? - Hódi Pamela élete válságba került

K. K.

Létrehozva: 2020.05.12.

Türelmet és együttérzést kér a rajongóitól Hódi Pamela, akinek úgy tűnik: válságba került a magánélete. Többen úgy vélik, hogy vőlegényével szakított.

Forrás: Vaskó Tamás

Hódi Pamela és focista vőlegénye, Tóth Bence a koronavírusra hivatkozva ugyan már elhalasztották az idén nyárra tervezett esküvőjüket, arról azonban eddig nem esett szó, hogy a kapcsolatuk is megingott volna. A modell május elseje óta nem posztol közös fotót a vőlegényével, s ha ez nem lenne elég, akkor Pamela az utolsó bejegyzésében türelmet és együttérzést kér a rajongóitól.

-(...) Vannak dolgok, amit nehéz magának a léleknek feldolgozni, biztos ismeritek azt, hogy magánélet. Egyszerűen egyes emberek nem hagynak nekem erre időt, és ami egyébként is nehéz, ők még nehezebbé teszik - kezdi az Instagram bejegyzésében Hódi Pamela, aki május elsején “szeretetben” címmel még megosztott egy videót a vőlegényéről és kutyásáról, ám azóta nem nyilatkozott kettejükről, ami ezek szerint az édesanya követőinek is szemet szúrt. 

-Szívből sajnálom amiért ennyi tisztelettel és türelemmel nem vagytok páran felém. Tudom, hogy talán nem is rosszból írjátok, csak érdeklődtök, meg hát számotokra az csak 1-2 mondat a Pamela fotója alatt, számomra pedig plusz nehézség kezelni jelenleg az életemben. Én egy kis időt kérek még úgy érzem. Bízom benne megértitek, és akik igazán kedveltek mellettem lesztek továbbra is! Köszönöm! - zárta sorait Pamela, aki a Bors megkeresésére nem szeretett volna nyilatkozni a témában. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sziasztok! Úgy döntöttem, hogy egy ideig újra tiltani fogom a kommenteket, azért mert egyszerűen képtelen vagyok olvasni a találgatásokat, kreálásokat... vannak dolgok amiket nehéz magának a léleknek feldolgozni, biztos ismeritek azt hogy magánélet... egyszerűen egyes emberek nem hagynak nekem erre időt, és ami egyébként is nehéz, ők még nehezebbé teszik! Tudom nem mindegy, hogy egy közszereplő milyen szinten enged betekintést a magánéletébe! Én az utóbbi időben vissza vettem, mert úgy éreztem hogy vannak olyan dolgok amiket az ember privátban kell hogy intézzen, és megoldjon! Ezt is meg kellett tapasztalnom, hogy milyen érzés Nekem, illetve belőletek mit vált ki...! Rájöttem, hogy ha nem kaptok információt Tőlem, akkor vagy találgattok vagy jól látjátok... mivel egy komment után a lavina elindul és mindenki hozzáfűz szerinte egy opciót, az már nem jó! Ráadásul csak azért, mert valamiről nem 1 órával a történtek után beszélek, már hazug vagyok, profilokat gyártok a magam védelmére, stb stb! Szívből sajnálom amiért ennyi türelemmel és tisztelettel nem vagytok páran felém😢 Tudom, hogy talán nem is rosszból írjátok csak érdeklődtök, meghát számotokra az csak 1-2 mondat a Pamela fotója alatt, számomra pedig plusz nehézség kezelni jelenleg az életemben! Én egy kis időt kérek míg úgy érzem, hogy itt van az ideje erről beszélnem! Bízom benne megértitek es akik igazán kedveltek mellettem lesztek továbbra is!❤️ Köszönöm!

Hódi Pamela (@hodipamela_official) által megosztott bejegyzés,

Hódi Pamela és Tóth Bence 2018 január 15-e óta alkotnak egy párt, a szerelmesek kapcsolata pedig szemlátomást irigylésre méltó volt. Bence tavaly szeptember egy ausztriai kiruccanás alkalmával kérte meg a modell kezét, aki nem sokat gondolkodott a válaszon, egyből igent mondott, s az esküvő szervezésébe is lázasan belevetette magát.

Pamela korábban a Borsnak elmondta, szerény ám annál igazabb és romantikus esküvőt terveznek vidéken, az eredetileg nyár elejére kitűzött lagzit azonban a koronavírus járványra hivatkozva inkább  jövőre halasztották.

Frissítés

A Ripost utolérte Pamelát, aki nem cáfolta a magánéleti problémáit. „Tudtam, hogy elkezdődnek majd a találgatások, de még nincs itt az ideje, hogy nyilatkozzak róla” - mondta el a Ripostnak szűkszavúan. Szavaiból arra lehet következtetni, hogy bár vőlegényével valóban mosolyszünetet tartanak, meglehet ez még nem végleges. Rendeződhetnek közöttük a dolgok, még nem került fel az i-re a pont.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27439_resized.jpg?avcount=1714060213
origo.hu

Újabb, borzasztó dolog derült ki a gyorsételekről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27430_resized.jpg?avcount=1714060213
origo.hu

Elképesztő fotók kerültek elő Szandi múltjából

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162562_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Tragédia a színpadon: koncert közben halt meg a 31 éves énekesnő

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162714_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Megérkeztek a helyszíni fotók a reggeli metrógázolásról

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17151591_auto_resized.jpg
ripost.hu

Sztárok bulizás közben - Galéria

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17158286_auto_resized.jpg
vg.hu

Menekülnek az üzemanyag-kereskedők a benzinárstop elől: péntektől újabb árcsökkentést hajtanak végre

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27432_resized.jpg?avcount=1714060213
origo.hu

Az aljas zenediktátor évekig kínozta, az élete tönkrement, borzalmas kínok közt halt meg

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17159363_auto_resized.jpg
travelo.hu

Videó: Egy hatalmas Boeing géppel intett búcsút a levegőben a pilóta

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17161300_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Teljes siker, buknak a 18 éves magyar úszónőre a tengerentúlon

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160216_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Az a kérdés, hogy ez szívedre vagy az eszedre hallgatsz” – Gyöngyi meghozta a végső döntést, Csabi azonnal könnyekben tört ki

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162190_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Kismamának is gyönyörű: Lékai-Kiss Ramónát gömbölyödő pocakkal kapták le

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/1l2YeCy2zLGxk9ZjV1iHiEDq1JC44MZP6OJUyYdsA_k/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzU0MzM1NmQ2NzE0NDQwMGJhZTFiNjRlNTAyYjg5MmVj.jpg
Testalkat

Aggódnak a rajongók Zoltán Erika új külsejét látva, megszólalt az énekesnő

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/RrFoiRwdy8ml50lA6R_0vYdpNLwF4BhGZNX3yW4agoY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzkzZjVlNDVlYWQzNDQxMjlhMzI2Yzg1N2NiZjI2MmEz.jpg
NÁSZFRÁSZ

„Ezt lelkileg nem bírom…” - drámaira fordult a helyzet, meghozta végső döntését a Házasság első látásra párja