Szakított barátnőjével a szlovák Zámbó Jimmy

Ráment a párkapcsolata a Rising Starra Peter Srámeknek. A szlovák fiú úgy összeveszett barátnőjével, hogy végül szakítottak. A lány nem viselte jól, hogy kevés időt tudnak együtt tölteni.
Ráment a párkapcsolata a Rising Starra Peter Srámeknek. A szlovák fiú úgy összeveszett barátnőjével, hogy végül szakítottak. A lány nem viselte jól, hogy kevés időt tudnak együtt tölteni.

Képtelenek voltak megbirkózni a nehézségekkel, ezért az elválás mellett döntött Peter Srámek és Vágsellyén élő barátnője, Vivien.

Pár napja megírtuk, hogy a szlovák fiú szíve egyetlen lányért dobog kilenc hónapja, de valószínűleg már akkor sem volt minden rendben a kapcsolatukkal. A Bors információi szerint a pár péntek reggel szakított.

Megkerestük az énekes édesanyját, aki szűkszavúan ugyan, de beszámolt a részletekről.

– Valóban szakítottak, de Pe­ter úgy tekint erre az állapotra, mint egyfajta szünetre. Ő is, én is remélem, hogy rendezni tudják a konfliktust – mondta a szlovák Jimmy édesanyja.

© Vivien képtelen volt elfogadni, hogy keveset lehet együtt Peterrel

Mint sok esetben, Peteréknél is a hirtelen jött hírnév okozta nehézségek szülték az ellentéteket.

– Mindkettőjüknek nehéz ez a szituáció, mert Peter most próbálja felépíteni a karrierjét, ami rengeteg tanulással, próbával jár, amihez sok idő kell. Kevés energiája jutott most a szerelemre, ami sajnos idáig vezetett – részletezte az aggódó édesanya, aki a történtek ellenére reméli, Vivien megenyhül, és megértőbb lesz a fiúval.

A szakítás miatt Peter nincs a topon, amit a stábtagok is érzékelnek, pedig a szlovák fiú a műsor egyik nagy remény­sége.

– Rettentően megviseli a szakítás, nem beszél róla, de szemmel látható, hogy gyötrődik.

Ő az egyik olyan énekes, aki mindig felkészülten érkezik a próbákra és koncentrál, de az utóbbi napokban teljesen szétszórt. Érthető, hogy nehezen éli meg a szakítást, de ez a lehető legrosszabbkor jött neki. Az előző adásban párbajozott, most vasárnap minden erejével azon kéne lennie, hogy bizonyítson a közönségnek. Nehéz helyzetben van – mondta el a Borsnak tegnap a stáb egy tagja.