Szakított a férje Fejős Évával

Válságba került Fejős Éva házassága – értesült a Bors. A kisgyermekes írónő férje megerősítette, kapcsolatuk a hétvégén megromlott.
Válságba került Fejős Éva házassága – értesült a Bors. A kisgyermekes írónő férje megerősítette, kapcsolatuk a hétvégén megromlott.

Egy ország példaképe lett Fejős Éva, aki idén januárban, 49 évesen hozta világra első gyermekét, Lindát. Az újságírónő és egyben sikerkönyvek szerzője egy csapásra lett a televíziók és rádiók mindennapos vendége, ő pedig lehetőség szerint büszkén vitte el magával a gyermekét is. Éva irigylésre méltó életet élhetett eddig, a múlt hétvégén azonban valami történt.

Fejős Éva 49 évesen hozta világra Lindát. Az írónő úgy érezte, a házasságának jót tett a pici

A Bors informátora azzal kereste meg lapunkat: tudomása szerint az írónő és férje kapcsolata vé­get ért.

– Éva a hétvégén egy vidéki rendezvényre volt hivatalos. Vitte magával a kislányát és a bébiszitterét is. Hogy mi történhetett a Balaton partján, arról csak pletykák keringenek, ami azonban biztosnak tűnik, miután Éva visszatért a fővárosba, a férje kiadta az útját. Állítólag tizenöt percet ka­pott tőle, hogy összeszedje a holmijait és elköltözzön – közölte a neve elhallgatását kérő informátorunk.

Először hétfőn délután próbáltuk meg elérni Éva férjét, aki elismert fogorvos. A férfi a rendelési ideje alatt szakított ránk időt, majd miután közöltük, miről kérdeznénk, meglepően készségesen reagált. Annyit kért, péntek délelőtt beszéljünk.

Fejős Éva a házasságról

Azt mondják, egy rossz kapcsolatot még rosszabbá tesz egy gyermek érkezése, egy jót meg még jobbá. Nekünk nagy plusz a gyerek, kiegészült vele az éle­tünk. Legutóbb Olaszországba is elvittük magunkkal nyaralni – árulta el nemrég a Borsnak.

Amikor újra hívtuk, bár ismét dolgozott, azt mondta, egy percet szakít ránk.

– Igen – mondta határozottan arra a kérdésünkre, hogy a hétvégén valóban szakított-e a párjával, majd ugyanilyen határozott igent mondott akkor is, amikor azt kérdeztük, van-e harmadik fél a viszály mögött. – Hogy ez szakítás? Ez is relatív. Ez egy kétnapos történet már. Éva az ismert ember, őt kellene megkérdezni. Ha ő úgy fogalmaz, szakítás, hát legyen az. Ami tény, azóta már találkoztunk és beszéltünk. Túl vagyunk egy négyórás beszélgetésen, amit a héten valamikor folytatunk – mondta Fejős Éva férje, aki többször utalt rá, csak ezek után derülhet ki majd, hogyan folytatódik az életük.

Fejős Éva és férje már túl van egy négyórás beszélgetésen

Búcsúzóul csak annyit kért: névvel ne szerepeljen a cikkünkben.

Fejős Évát telefonon értük el, és természetesen nem volt boldog, amikor megtudta, minek kapcsán keressük. Szerettük volna megtudni az ő álláspontját, érzése szerint szakított-e vele a párja, járt-e a Balatonon a hétvégén, és milyen harmadik félről beszélhetett informátorunk és a férje, de Fejős Éva kerülte a válaszadást. Először zavartan visszakérdezett, majd kérte, hogy egy általa ismert kolléganőnk hívja fel. Miután tájékoztattuk, ugyanezekre a kérdésekre szeretne majd ő is választ, közölte: nem nyilatkozik.