Szabó Zsófit megváltoztatta a betegség

A műsorvezető a hot! magazinnak mesélt arról, hogy nemrég inzulinrezisztenciát mutattak ki nála, amely akár 2-es szintű diabéteszhez is vezethet. Szabó Zsófi elmondása szerint nagyon megijedt, mert a betegség akár meddőséget is okozhat.

A sokkos állapot után a csodaszép műsorvezető azonban nagy elhatározásra jutott, és megváltoztatta életét. Speciális diétába kezdett, és mindennapjai részévé vált a testmozgás is.

– Míg régen a testemért edzettem, hogy minél jobb formába kerüljek, hogy elégedett lehessek magammal, most az egészségemért sportolok - árulta el Szabó Zsófi, aki abban bízik, hogy ha minden szabályt betart, idővel kigyógyul a betegségből. A kitartásában férje, Zsolt a fő támasza.

A televíziós ugyanakkor kijelentette, hogy fogyása nem feltétlenül az életmódváltásnak köszönhető, hiszen már korábban leadott néhány kilót.

– Már hosszú ideje annak, hogy szépen lefogytam, és azóta is tartom a súlyom – mondta Szabó Zsófi a lapnak. – Szóval a fogyásom titka nem a betegség! Már azelőtt is jól éreztem magam a bőrömben - tette hozzá.