Súlya miatt cikizik Schobert Norbi fiát

Súlya miatt támadják Schobert Norbi és Rubint Réka idősebbik fiát, Norbikát. A fitneszguru begurult, és egy videóval reagált a rosszindulatú megjegyzésekre.
Súlya miatt támadják Schobert Norbi és Rubint Réka idősebbik fiát, Norbikát. A fitneszguru begurult, és egy videóval reagált a rosszindulatú megjegyzésekre.

Sokan bántják, de én büszke vagyok a kisfiamra – írta közösségi oldalán a háromgyermekes édesapa, aki az egész ország egészségére próbál odafigyelni, mégis több rosszindulatú kommentelő túlsúlyosnak nevezi a kisfiát.

– Elmebeteg, lelki sérült emberek írogatnak rendszeresen a családi képek alá, amiből elegem lett – jelentette ki a fitneszguru, aki a nyaralása alatt egy olyan videót osztott meg a Facebookon, amin Norbika teniszezik és éppen egy szép labdamenet után nyer játszmát.

– Tízéves a kisfiam, mindig nézegeti az oldalamat és olyanokkal találja magát szembe, hogy kövér gyereknek nevezik. Mondanom sem kell, nem jó érzés ez egy kisfiúnak, aki ráadásul rendszeresen sportol és egészségesen él. Nagyon bántja és megviseli ez a gyűlölet, amivel szembe találja magát – magyarázta a Borsnak Norbi, majd elmesélte, amikor videóra vette fia teniszezését, megkérdezte, mit szólna hozzá, ha kitenné a Facebookra. – Erre azt mondta: „apa, vedd fel a következő játszmát, abba még többet fogok beleadni”. Nagyon büszke vagyok rá, és nyomorult embereknek tartom azokat, akik egy gyereket bántanak. Beteg, aki ilyeneket ír, még akkor is, ha százkilós lenne, ezzel szemben egy alig negyvenkilós fiúról beszélünk. Rettentően dühít a dolog, engem nyugodtan lehet utálni, de a fiamat ne bántsák! – tette hozzá az érthetően indulatokkal teli apuka.

Szerinte Berki Krisztián fogalmazott jól, amikor azt mondta, akik gyűlölnek, tudják, hogy jobb vagyok náluk.
Szerencsére nem csak gonosz emberekből áll a világ. Norbikát sokan dicsérik is. Az említett videó alatt a kommentek 99 százaléka pozitív, amit a Schobert fiú is boldogan olvasott.