Stohl le akarja nyomni Balázst

Miért hagyta ott Eszenyi Enikő biztos megélhetést és művészi rangot adó színházát Stohl András? Eddig csak híresztelésekre hagyatkozhattunk a választ keresve, most azonban már hivatalos: a Class FM reggeli adásának műsorvezetői szé­kéért. Tegnap a színész élőben jelentkezett be a Class FM Face­book-oldalán, megerősítve: minden hétköznap reggel 6-tól ébreszti a rádióhallgatókat. Persze nem egyedül, mellette lesz Pataki Zita és Janklovics Péter is.

– Jól látjátok, új stúdiónk van, és ez az online közvetítéseknél látszódni is fog 360 fokos videóban. Általában én leszek az, aki őszintén elmondom, mi a véleményem egy történetről, Zita az empatikus női oldalt képviseli, Peti pedig parasztkodni fog – kezdte nevetve beszámolóját Stohl András, hozzátéve: egyáltalán nem zavarja az, hogy Morning Show név alatt fog futni a műsoruk.

– A Morning Show név Michael McNutt tulajdonosé. Ő döntött a névről, mi pedig reméljük, hogy jobbak leszünk az elődeink­nél, hiszen már két hónapja dolgozunk a műsoron. Ígérem, hogy szórakoztatóak leszünk és érdekesek.

A bejelentkezésen túl a színész lapunknak további részleteket árult el új munkájáról, és hogy – amint hallani lehetett – valóban felhagy-e a színészmesterséggel.

Balázs figyelmeztette utódját: védje az érdekeit © Kecskeméti Zoltán

– Nem jöttem el a színházból, ez csak egy félreértés. Egyszerűen nem vagyok társulati tag, mert nem akartam többé az lenni, de minden fu­tó előadásomat csinálom a Vígszínházban, sőt még egy be­mutatóra is készülök, amit Alföldi Róbert rendez, a Hegedűs a háztetőn – árulta el Stohl, aki Sebestyén Balázs legutóbbi csipkelődésére is kitért, amikor élő adásban fi­gyelmeztette utódját, hogy figyeljen oda a papírokra, ha Michael McNutt-tal dolgozik, és mindenképpen védesse le a nevét.

– Nincs ezzel semmi bajom, mindenkinek meg lehet a véleménye. Ő ilyen… – mondta a színész.

© Fejér Bálint