Stohl András új élete: boldog gyerekeivel és a szerelmével is

Új életet kezdett Stohl András, aki megengedte, hogy végigkísérjük egy napját. Délután négy órakor legkisebb lányáért, Franciskáért és a kis Andriskáért megy. Ott volt a gyerekek anyja, Ancsika is, akivel Stohl már szakított. Teljes volt közöttük a béke.

A színész nem titkolta, őt is alaposan megviselte, hogy gyermekei anyjával a különválás mellett döntöttek, igazán boldognak ezért nem is nevezheti magát, de – mint mondja – felnőtt, gondolkodó ember módjára, teljes egyetértésben és egymást támogatva jutottak túl ezen az emberpróbáló időszakon.

– Ancsival rendben vagyunk, hála istennek! Azért nyilván nagyon nehéz ez! Tizenkét év után egy szakítás fájdalmas, de mindketten felnőttek vagyunk, és mindketten szeretjük a másikat – és természetesen a gyerekeket. Ezért is azt gondolom, hogy mindezt nagyon kulturáltan, és emberi módon sikerült megoldanunk. Normálisan – magyarázta Stohl, majd azzal kapcsolatban kérdeztük, új szerelme vajon, hogy élte meg ezt az időszakot.

– A párom ebből a szempontból könnyebb helyzetben van. Benne nincs fájdalom, a fájdalom Ancsiban van. Ő nyilván nagyon nyitott lenne arra, hogy segítsen nekem bármiben. Így ismert meg, ezzel pontosan tisztában van, és el is fogadta ezt. És ő is pontosan látja ma már, hogy nem mulatozni járok, hanem dolgozni – mondta Stohl.

A Stohl Andrással készült teljes interjú a Bors Extra legfrissebb számában olvasható. Magazinunk júniusi számában ezen kívül királynői tortareceptet, horoszkópot és divattippeket is találnak. Keresse a Bors Extra Magazin júniusi számát!