Celeb

Stohl András engedélyt kapott a családalapításra

uv

Létrehozva: 2019.10.10.

A bulizó fiatalok kegyetlen világáról szóló filmben kapott szerepet Stohl András. A mozi premierjére a színészt párja, Vica és lánya, Luca kísérte el, aki arról is beszélt, hogy mit gondol édesapja harmadik családalapításáról.

Forrás: Móricz István

Stohl András színművészt  párja, Vica és legidősebb lánya, Luca kísérte el legújabb filmje, a FOMO – Megosztod és uralkodsz díszbemutatójára. Az alkotás, ami drámai fordulatokkal tarkított, és amelyben szexuális erőszak is felüti a fejét, nem csak a nézőket, magát a színészt is nagyon megérintette. Stohl András a vetítés után elsőként a Borsnak mesélt érzelmeiről.

– Már a forgatókönyvnél éreztem, hogy ez egy nagyon kemény film lesz – kezdte a színész, aki számára négyszeres apukaként ijesztő a felismerés, hogy a szülőknek fogalmuk sincs a bulizó fiatalok világáról. Sokan nem is tudják, hogy a baráti bandák tagjai mire kényszerítik egymást, milyen kegyetlen kihívásokat hajtanak végre, amiket videóra rögzítenek és osztanak meg a közösségi oldalakon. Stohl egy hasonlóan gyanútlan apukát alakít.

A téma pedig adta magát, így lapunk kapva kapott az alkalmon, hogy kicsit belessen és faggassa, milyen is, amikor a Jászai Mari-díjas művész nem színész, hanem édesapa.

– Nagyon szoros a kapcsolatom a gye­rekeimmel. A nagylányaim már dolgozó nők, velük az elfoglaltságaik miatt sokszor csak telefonon értekezünk, de heti egyszer egy ebéd vagy vacsora erejéig biztosan találkozunk. A kicsikkel, Franciskával és Andriskával napi a kapcsolatom – árulta el Buci, akinek sok elvált sztáréhoz képest igazán idillinek tűnik az élete mozaik családjában.

Lánya, Luca ugyanis lapunk szeme láttára köszöntötte nagy öleléssel édesapja csinos, szép arcú kedvesét, akit Stohl három éve minden erejével óv a nyilvánosságtól. A fiatal lány örömmel viszonozta az üdvözlést, amit amolyan csajos csevegés követett, majd cuppanós puszikkal búcsúztak.

A színész is alig várta, hogy az interjúk után végre magához szoríthassa szerelmét, de a felfokozott érzelmek szemtanújaként is csak annyit mondott lapunknak a magán­életéről, hogy köszöni szépen, jól van. Luca felocsúdva és kielemezve édesapjával a sokkoló alkotást, amihez elsőként gratulált a színésznek, picit bőbeszédűbb volt a témában. A műsorvezetőlány gyorsan tisztába is tett néhány évek óta keringő tévhitet, miszerint nincs jóban az édesapjával, és hogy a színész exei hadakoznak egy­mással.

– A mi mozaik családunkban igazából szeretet és elfogadás uralkodik. Mindenki szeret mindenkit. Nekem a mai napig védőhálót jelentenek a szüleim és a párjaik is – árulta el Luca, akit arról is megkérdeztünk, hogy látva édesapja jól működő párkapcsolatát, elgondolkodott-e már azon, hogy a színésznek fiatal párja oldalán bizony benne lehet a pakliban, hogy újra családot alapít.

– Az édesapám felnőtt ember, és ez az ő élete, az ő döntése. Ahogy ő engem, én is támogatom őt mindenben, és csak egy a lényeg, hogy boldog legyen – felelte teljes természetességgel a csinos műsorvezető.

A gyermekáldásról megkérdezte a Bors a magánéletét féltve őrzött 52 éves színészt is, aki sejtelmes mosollyal az arcán kitért a konkrét válaszadás elől.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163383_auto_resized.jpg
origo.hu

Szenzációs magyar sikerekkel indult a cselgáncs-Eb

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27458_resized.jpg?avcount=1714120510
origo.hu

Döntöttek a Házasság első látásra párjai, hogy együtt folytatják-e

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17164149_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Fegyveres rendőrök vonultak ki reggel a Lidlhöz - le kellett zárni az üzletet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163772_auto_resized.jpg
mandiner.hu

„Szürke a cella” – nyílt levelet írt magyar börtönéből az olasz antifa

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17164010_auto_resized.jpg
ripost.hu

„Isten veled” - súlyos döntést hozott a Házasság első látásra szerelmespárja

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17162630_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

Ajánlásgyűjtés: eltűntek Karácsony Gergely támogatói

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27459_resized.jpg?avcount=1714120510
origo.hu

Már atomfegyvereket telepítenek az oroszok?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27151_resized.jpg?avcount=1714120510
she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163611_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megdermedtek a járókelők: narancssárga UFO tűnt fel felettük

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17163477_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Nagy lehet a baj: komoly döntést hozott a királyi család Katalin hercegné állapota miatt

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/_GLmKoIE-qWf73n0l6qVzqQzKTq8XVuSeD849I6RZQ8/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2Q2MGEyMTdkMzI4YzQzZTg4NGJiM2JmM2Q3MjhkYjM1.jpg
LEGENDA

„Ez nem munka” - az élő legendának megvan a véleménye Marics Petiékről

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/3PQT3DZK8ttrhvmgA5h1WilgRXZLUPkeNvpLCbcZIXQ/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2NjMmFhYWUxZGJkNTQ5MmY4MTQwNGNkMGYxNzY5M2Ez.jpg
Házasság első látásra

„Mégsem vagyunk megfelelő partnerek...” – drámai döntés született a Házasság első látásra műsorában