Stohl András: Alföldi biztonságot adott

Stohl András és Alföldi Róbert hétfőn átadta az RTL Klub reggeli műsorának stafétáját Peller Annának és férjének, Lukács Mikinek. 

Stohl András és Alföldi Róbert hétfőn átadta az RTL Klub reggeli műsorának stafétáját Peller Annának és férjének, Lukács Mikinek. 

Az adás után Buci a Borsnak elmondta, milyen érzés volt visszatérni a képernyőre, és mit tanácsolt az őt váltó házaspárnak.

– Furcsa volt ez a reggeli műsor, mert úgy éreztem, mintha nem is hagytuk volna ki azt a pár évet. Főleg azért, mert Robival voltam, és mellette biztonságban érzi magát az ember. Ha vele vezettem a műsort, akkor nem kellett nagyon megerőltetnem magam, mindig úgy éreztem, hogy elviszi az egész show-t, nekem csak néha bele kell böfögnöm – nevetett Stohl, aki nem bánja, hogy korán kellett kelnie a műsor miatt.

Rég nem láthattuk műsort vezetni a színészt, most - Alföldi oldalán - rövid időre visszatért a Reggelibe © Fejér Bálint, Cser Dániel

– Elképesztően jó érzés volt újra beülni ugyanabba a stúdióba, és látni, hogy a stáb nem változott semmit az évek alatt. Csak azzal a tanáccsal láttam el az utódaimat, hogy mindig jöjjenek pontosan. A többi adja magát, hiszen ez egy olyan műsor, amely a személyiségre épít, és mivel ők egy erős, karakteres házaspár, nem lesz gond. Ez szabadabb, lazább műsor, mint a többi reggeli adás.

Stohl szerint barátja a hátán vitte a reggeli műsort