Steiner Kristóf tíz év után elvált a férjétől

Szerelme miatt költözött Izraelbe, ahol összeházasodtak. Tíz évig voltak egymás társai jóban-rosszban, most azonban Steiner Kristóf és Matan útjai elváltak.
Szerelme miatt költözött Izraelbe, ahol összeházasodtak. Tíz évig voltak egymás társai jóban-rosszban, most azonban Steiner Kristóf és Matan útjai elváltak.

Sokakat váratlanul ért a hír: Steiner Kristóf házassága zátonyra futott. Akik nem ítélik el a melegházasságot, és kicsit is szimpatizálnak azzal az életszemlélettel, amit a Viva Tv egykori műsorvezetője képvisel, azok drukkoltak a párnak – a jelek szerint azonban ez kevés volt az örök boldogsághoz.

Kristóf volt az első magyar celebek egyike, aki vállalta másságát, és párjával, Matannal az elsők között kötötték össze életüket hivatalosan is. 2011 szeptemberében köttetett a frigy a Földközi-tengeren, egy hajó fedélzetén. Kristóf és Matan a naplementében mondta ki az igent, és fogadott örök hűséget egymásnak. Hittek szerelmükben és abban, hogy a problémák ellenére kitartanak egymás mellett.

A Bors úgy tudja, kapcsolatuk sosem volt gondtalan, a boldog pillanatokat veszekedések sora mérgezte. Bár nagyon szerették egymást, valahogy mégsem voltak felhőtlenül boldogok. A házasságkötés csak ideig-óráig fedte el a nehézségeiket, s úgy tűnik, eddig tudták működtetni a kapcsolatukat. A közelmúltban kimondták a válást.

– Ebben a pillanatban nem szeretnék erről beszélni. Még nekem is egy kicsit át kell gondolnom, hogy a történtekről mit akarok tudatni a nyilvánossággal. Tekintettel kell lennem arra, hogy mi a legjobb mindenkinek. Nem szeretném senkinek sem megsérteni az érzelmeit – mondta el a Bors kérdésére Kristóf, aki jelenleg is Tel-Avivban él, ahol újságíróként dolgozik. – Amúgy jól vagyok, köszönöm, minden rendben, a dolgaim szépen haladnak előre – tette hozzá, és még egy kis türelmet kért olvasóinktól, amiért még sem a terveiről, sem az érzéseiről nem tud beszélni a nyilvánosság előtt.