Srámek: Ok nélkül haragszanak Zámbóék - videó

Peter Srámek–Zámbó família 1:0. Ok nélkül haragszanak Jimmy rokonai a fiatal énekesre. Ezt szeretné egyszer s mindenkorra tisztázni Peter.
Peter Srámek–Zámbó família 1:0. Ok nélkül haragszanak Jimmy rokonai a fiatal énekesre. Ezt szeretné egyszer s mindenkorra tisztázni Peter.

Srámek nem értette, miért nem hívták meg a Jimmy-gálára, amelynek évek óta résztvevője volt, kétszer díjat is nyert. Hiába kérdezte volna Zámbó Mariettát, hogy mivel bántotta meg a családot, az asszony nem vette fel neki a telefont. Persze az újságokból kiderült, Marietta azt nehezményezte, hogy a karácsonyi koncertjén Peter neki nem köszönte meg a segítséget. Pedig megköszönte, ezt videofelvétel bizonyítja. Nyilvánvaló a félreértés, amit az énekes képtelen tisztázni, hiszen nem állnak szóba vele. A balhé viszont a sajtóban egyre csak dagad, ezért Peter úgy döntött, nyilvánosságra hozza a felvételt.

– Megmutattam a videót, amelyen hallható: ahogy mindig, ott is megköszöntem a Zámbó családnak a segítséget – mondja Peter. – Azon hallható az igazság. Mindig szépen beszéltem a Zámbó családdal, és mindig szépen is fogok. Ha Mariettát bármi bántja, szóljon, és egy kávé mellett megbeszéljük. Nagyon sajnálom, ami a múlt héten történt. Soha többé nem szeretnék ilyet! Rengeteget dolgoztam, ők pedig nagyon sokat segítettek nekem. Sosem felejtem el, hogy Árpi volt, aki először küldött fel a színpadra énekelni. Hálás vagyok nekik. Nem haragszom senkire, de azt szeretném, ha az emberek látnák az igazságot.

(A videón a dal után hallhatóak a köszönetnyilvánítások. A Zámbó családot 4:08-nál említi meg Srámek.)

Mivel Peter még mindig keresi a szavakat, nem beszél tökéletesen magyarul, édesanyja, Darina segít neki. Elmondta, hogy a fiát az is megviselte, hogy megpróbálják összeugrasztani Zámbó Krisztiánnal, pedig nagyon kedveli, baráti volt a kapcsolatuk.

– Ha a közönség kéri, akkor Peti énekel Jimmy-dalokat – veszi át a szót Darina. – A szövegeket lefordítottam neki, tudja, mit énekel, átérzi a dalok tartalmát, és igyekszik átadni. Ezt megérzi a közönség is. Jimmy sikere, hogy ennyire szeretik ezeket a dalokat, Peti csak igyekszik méltó lenni hozzá. Sosem mondta, de még csak nem is gondolta, hogy jobb lenne bárkinél is. Peti többször hívta Mariettát, aki egyik megkeresésére sem reagált. Úgy gondolom, most már neki kell lépnie, néma telefonnal nem lehet átbeszélni a problémát.