Spontán szereti a szexet Stephen Amell

Rengeteg nő lenne annak a szerencsés modellnek a helyében, aki egy életre bekötötte Stephen Amell fejét. A zöld íjász sztárja és felesége jövőre szeretnének gyermeket.
Rengeteg nő lenne annak a szerencsés modellnek a helyében, aki egy életre bekötötte Stephen Amell fejét. A zöld íjász sztárja és felesége jövőre szeretnének gyermeket.

Még csak öt részt láthattak itthon a nézők az RTL Klub új sorozatából, A zöld íjászból, de máris az egyik legnézettebb a 18–49 év közötti tévénézők körében. A széria Amerikában is sikeres – heti három­millióan nézik –, és szinte biztos, hogy elkészítik a második évadot.

A zöld íjász egyébként a milliárdos playboy, Oliver Queen életéről szól, akit mindenki halottnak hitt, miután édesapjával hajótörést szenvedett a Csendes-óceánon. Csakhogy öt évvel a szerencsétlenség után Queen váratlanul hazatér, ismerősei pedig azt hiszik, hogy ugyanott folytatja, ahol abbahagyta.

Oliver féktelen bulizásba kezd, ám ez csak a látszat, az élvhajhászat mellett van egy titkos élete, ugyanis megígérte az apjának, hogy rendet tesz a városukban, ezért éjjelente a bűnözők nyomába ered, ő lesz a rejtélyes zöld íjász, aki sármjával és izmaival könnyedén elszédít minden nőt.

– Az a nehéz a szexjelenetek forgatásánál, hogy az izgalom megteremtése érdekében muszáj némi spontaneitást csempészni a felvételbe – nyilatkozta a színész, aki egyébként az életben közel sem olyan csapodár, mint a sorozatban. Queen meg­formálója, Stephen Amell ugyanis az amerikai Topmodell leszek! ötödik évadjában feltűnt egyik induló, név szerint Cassandra Jean férje 2012 decembere óta.

– A határozottságával fogott meg – árulta el párjáról Amell, és kétségtelen, hogy az asszonynak nem kell a szomszédba mennie tanácsért: önként lépett ki például a modellkereső műsorból is, amikor arra akarták kényszeríteni, hogy szabaduljon meg gyönyörű, hosszú barna hajzuhatagától és váltson rövid szőkére. Cassandra és Steve egy év randevúzás után házasodott össze egy karibi szigeten, gyereket pedig jövőre szeretnének.