Sosem találja ki, melyik magyar énekes tér vissza

Krisz Rudi a magasból a mélybe zuhant, ám most hosszú szünet után új dalt adott ki.
Krisz Rudi a magasból a mélybe zuhant, ám most hosszú szünet után új dalt adott ki.

„2009-ben ébredtem rá, váltanom kell. Azt az életszínvonalat, amit korábban megszoktam, nem tudom már fedezni” – Krisz Rudi szavai ezek, akit 17 évesen szerződtetett le a BMG, és 2006-ig az egyik legsikeresebb magyar énekes volt, majd hirtelen eltűnt.

– Lejárt a szerződésem, egyre kevesebb lett a hakni. Váltanom kellett – mondta a Borsnak.

– Gyerekkorom óta zongoráztam, ez volt a szakmám, így hajókon kezdtem el zenélni. Három-négy hónapot voltam kint, egyet itthon. A párommal, Szilvivel hét és fél éve vagyunk együtt, szerelmünk kiállta az idő és a távolság próbáját is. Életem legnehezebb időszakában jött, és kitartott mellettem.

Rudinak az elmúlt évek is tartogattak nehéz szakaszokat, az énekes édesanyja három évvel ezelőtt hosszan tartó, súlyos betegség után távozott.

– Mielőtt elindultam egy amerikai hajóútra dolgozni, a kórházban búcsúztam el tőle. Tudtuk, nem találkozunk már. Csak annyit kért, miatta ne rohanjak majd haza – emlékszik Rudi.

– Érzem, segít odafentről. Az elmúlt években is folyamatosan kaptam megkereséseket, hol vagyok. Szeretném új alapokra helyezni az életem a szerelmemmel, de akár a zenei pályán is. Hátha tényleg tudok még újat mutatni magamból – magyarázta Rudi, aki hosszú évek után egy új dalt adott ki, Like a brother címmel.