Celeb

Soproni pincér lopta el a Jackson-lány bugyiját

Balajti Péter

Létrehozva: 2014.05.19.

Ki hinné: a világhírű sztárok is gyakran válnak bűncselekmények áldozataivá. Hiába a vagyonokért fentartott testőrség és biztonság, mindig akad egy kis rés a pajzson, amit a tettesek ki is használnak.

A reflektorfény nem véd a bűnözőktől. Színész, zenész, humorista és politikus is lehet áldozat, legfeljebb a többséghez képest nagyobb eséllyel végződik hepienddel a kálváriájuk. A Bors a legismertebb eltűnt-meglett esetekből szemezgetett.

Modellnél landoltak Axl Rose ékszerei

Egyetlen éjszaka alatt 200 ezer dollárnyi, azaz 44,5 millió forintnyi arany- és gyémántlánccal lett szegényebb a Guns n’ Roses frontembere, Axl Rose. A rocker értéktárgyait egy párizsi koncertje utáni buli során fújták meg. A két évvel ezelőtti bűncselekmény végül hamar kedvező fordulatot vett. Másnap ugyanis jelentkezett egy modell az egyik francia rendőrőrsön, és visszaszolgáltatta a hiányzó értékeket. Az őrizetbe vett nő elmondta: túl sokat ivott és véletlenül a saját táskájába pakolta az ékszereket.

Sopronban tűnt el La Toya Jackson bugyija

Michael Jackson nővére 1993-ban adott koncertet Magyarországon, ám nem a fellépés, hanem az azt követő szállodai este vált emlékezetessé. A soproni hotelből, melynek lakosztálya azóta is a La Toya nevet viseli, őrjöngve jelentett lopást az énekesnő. A pletykák szerint egy drága óra, illetve a sztár bugyija tűnt el, igaz, ezek közül csak az utóbbi nem került elő soha.

A bugyi sorsáról viszont az egykori Bumeráng című rádióműsor hallgatója, Zsolt lebbentette fel a fátylat: – Felszolgálóként dolgoztam az adott szállodában, és az énekesnő szobájában találtam egy tangát, amit sikeresen elloptam az akkori barátnőmnek. A kedvesem azonban nem értékelte a gesztust, azt mondta, nem kell neki a más által használt fehérnemű, és kidobta a kukába. Vége is lett a kapcsolatunknak.

Bush órája ellopta a show-t

Ifjabb George Bush amerikai elnök 2007-es albániai útja attól vált emlékezetessé, hogy a tömeggel kezet fogó politikus csuklójáról váratlanul eltűnt az órája. Az esetről videofelvétel tanúskodik. Bár az államférfi csak egy tíz­ezer forintos órát viselt, az ügy nagy vihart kavart. Az egyik pletyka szerint egy zsebtolvaj fújta meg a szerkezetet, amit egy biztonsági ember talált meg és szolgáltatott vissza.

Műsorba került Dombi meglovasított kocsija

A Dumaszínház sztárja, Dombóvári István autóját a hónap elején vitték el az Oktogontól. A stand up-komikus nem csak látta a tetteseket, de még futott is a kocsija után – hiába. A humoristának a rendőrség mellett a rajongók és a média is a segítségére sietett, s két szemfüles fiatalember egy zuglói parkolóban megtalálta a járművet. Dombi örömét ugyan beárnyékolta, hogy személyes iratai és laptopja már nem volt a kocsiban, ám az autós kaland így is többször terítékre került az aznapi Dumaszínházban.

Patsy Kensit autóját betörők vitték el

A Halálos fegyver 2. című filmből ismert színésznő londoni lakásába törtek be ismeretlenek, ahonnan a művésznő autójának slusszkulcsával távoztak 2009 őszén. Patsy Kensit feljelentést tett Mini Cooperje miatt. A rendőrség pár nap múlva a brit fővárosban megtalálta a rendszámcserén átesett járművet – az elkövetőkkel együtt.

Nem kapott Oscart Whoopi tolvaja

A Ghost című filmben nyújtott alakításáért kapta meg az Amerikai Filmművészeti és Filmtudományi Akadémiájának elismerését Whoopi Goldberg 1991-ben. A színésznő 2012-ben elküldte a becses tárgyat tisztításra. Ám az Oscar nem érkezett meg, csak a doboza. A csomagküldő cégnél azonnali vizsgálatot kezdtek, s később egy reptéri kukából került elő a kincs. Feltehetően a tolvaj szembesült a díj talpán található névvel és sorszámmal, amik lehetetlenné tették számára az értékesítést, így igyekezett megszabadulni a zsákmányától. 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17165098_auto_resized.jpg
origo.hu

Pókokat talált a Marson az Európai Űrügynökség

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17143888_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Íme a tavasz legfinomabb étele: egyszerű és olcsó alapanyagokból készül a zöldséges lasagne

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17165792_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Egyre több a kérdőjel Liverpoolban a megtaposott Szoboszlai körül

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156848_auto_resized.jpg
ripost.hu

Kőkemény helyesírási teszt: ha ezt hibátlanul kitöltöd, az emberek 1 százalékához tartozol

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17165736_auto_resized.png
hirtv.hu

Deutsch Tamás figyelmeztet Magyar Péter kapcsán + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27484_resized.jpg?avcount=1714170309
origo.hu

Ezt még nem láthattad tőle! Till Attila többször elsírta magát

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17159561_auto_resized.jpg
astronet.hu

Májusi angyalhoroszkóp 2024.: a Fény angyalai üzennek nekünk

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27151_resized.jpg?avcount=1714170309
she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27483_resized.jpg?avcount=1714170309
videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27468_resized.jpg?avcount=1714170309
origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/dbaw8KNPg_2vUdFnbOi8c9t4Aep8z7HUspDpQX2FvNI/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzYyZTg2MGYyMDE0ZDRlZWM4ZmMyMWE4Yzc1OTU3ZTdh.webp
Hűvös

Semmi sem pótolhatja, amiről lemaradt a rácsok mögött: ma egy éve ül börtönben Galambos Lajos

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/QOq45uW6HsT_7SSJr-xBHV6kHK3VJ8ONZ3CrIWz9_XE/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzAzMmJmYjBhZjJhMTQxNzRiODkyZDRhNDRkNDJhNjE3.webp
Vallomás

„Az Árpád híd közepén sírtam el magam” – így tudta meg Király Viktor, hogy a testvére rákos