Singh Vikit egy indiai férfihoz akarta apja férjhez adni

Singh Viki édesapja hisz a hagyományos indiai szokásokban, így lányánál is úgy tervezte, hogy így kö majd házasságot. „Az ilyen házasságkötésnek vagyoni, kasztrendszerbeli okai vannak, de azért figyelembe veszi az asztrológia és számmisztika jeleit is” – ecsetelte az énekesnő a Bestnek.

Az apa ki is nézett lányának egy férjet, egy Amerikában élő indiai család fiúgyermekét. Emiatt eltávolodott apa és lánya, Viki tulajdonképpen 17 éves kora óta magát tartotta el. „Apu sohasem ismerte el az életemet, a kapcsolataimat, az első két párommal bujkálás volt az életünk”.

© Vadnai Szabolcs

De aztán a Sztárban sztár énekesnője megismerte az interneten bő fél évvel ezelőtt Tomit, aki visszaadta a hitét, hogy „érek valamit, jó énekes, jó ember vagyok, és hogy van bennem erő vállalni a szerelmemet.”

Tomit be is mutatta apukájának, a két férfi el is kezdett beszélgetni egymással, sportról, a Sztárban sztárról és persze Vikiről. „Kemény harc volt, amíg idáig eljutottam, de nem bánom, hogy nem lettem Amerikában élő indiai feleség.”