Celeb

Singh Viki: Nem akartam gyereket, de Tominak szülök!

Fái

Létrehozva: 2017.10.08.

<p>Az éhezés, nélkülözés, zilált családi élet emléke elvette a Sztárban sztár énekesének kedvét a gyermekvállalástól. Egészen addig, míg Tamás betoppant az életébe.</p>

Forrás: Facebook

Gyerekkorában olyan traumák érték az énekesnőt, amiknek hatására eldöntötte, soha nem fog gyereket szülni. Soha, mert egyetlen férfi sem érdemli meg.

– Apukám és anyukám útjai  kiskoromban elváltak, anyukám egyedül nevelt fel, ezalatt sok rossz tapasztalatot gyűjtöttem. Úgy gondoltam, minden férfi elhagy minden nőt, ezért nem bízom bennük. Mind hazug csaló, akik nem érdemlik meg, hogy gyereket szüljünk nekik. Ott maradok egy gyerekkel egyedül és erre nekem nincs szükségem! – bukott ki Vikiből egy szuszra.

– Nem akartam úgy járni, mint az anyukám, aki teljesen tönkrement a válása után. A magasból a legmélyebbre zuhantunk. Szörnyű gyerekkorom volt, ha kiraktak, egyik albérletből a másikba vándoroltunk, szerte az országban. Hat általánosba és két gimibe jártam. Sokszor éheztünk, a kis zsebpénzemet adtam oda kenyérre. Apu ebből mit sem sejtett, ő fizette a magániskoláimat, a gazdag gyerekek közt borzasztó csóró voltam. Ebben a kettősségben éltem. Anyu túl büszke volt, de idegileg tönkrement, kétszer töltött fél évet a Tündérhegyen. Orvosi segítségre volt szüksége, hogy a depresszión túljusson. Addig egyedül voltam, tizennégy évesen. Apunak nem mertünk szólni, anyu attól félt, hogy elperelné a gyámságot, és elvinne Indiába. Anyukámnak tökélete­sen tönkrement az élete. Úgy gondoltam, az ő története, a szörnyű gyerekkor intő jel, hogy so­se szüljek.

De hét hónappal ezelőtt Viki egy olyan fiúba szeretett bele, aki rajong a gyerekekért. A hivatása is hozzájuk kötődik, kissrácokat tanít focizni. Az énekesnő látja, milyen szeretettel bánik velük, és látja az edzéseken a vele egykorú anyukákat, apukákat.

– Tomi kétségbeesett, hogy nem akarok gyereket. Annyira, hogy még az anyukájának is elpanaszolta – nevet Viki. – Meg is kérdezte tőlem, hogy igaz-e. Tomi megnyugtatott, hogy soha nem hagyna magamra egy gyerekkel. Mindig segíteni fog, mellettem lesz. Apukám egy igazi playboy, hatszor nősült, három gyereke született. Tomi a szöges ellentéte, ő már most is jóban-rosszban mellettem van. Támogat, elviseli a kirohanásaimat, és ha teheti, velem van. Most, hogy versenyzem a Sztárban sztárban, hoz- visz a próbákra, minden vasárnap ott van, pedig nekem is van kocsim, de tudja, hogy megnyugtat a jelenléte. Soha nem volt még ilyen partnerem. Pedig volt két négy- és egy hároméves kapcsolatom. Mellette maximálisan boldog vagyok, ő az első olyan, aki mellett le tudnék cövekelni. Neki mernék szülni gyereket. 

Persze nem most, majd két év múlva. 

Menetel a Sztárban sztárban

Singh Vikit nem véletlenül imádja a zsűri, hétről hétre képes felejthetetlen alakítást nyújtani. Már rögtön az első adásban magasra helyezte a mércét, amikor Szandi Jódlidili című dalával bejódlizta magát a köztudatba.

Még időnk sem volt feldolgozni az élményt, amikor a Sztárban sztár második adásában a dögös Nicki Minaj bőrébe bújva Super Bass, Turn Me On címen énekelt, majd egy nagy fordulatot véve már Emilio képében köszönt vissza, és dúdolta, hogy Soha ne nézz vissza rám… Ő viszont visszanézett egy héttel később, de akkor már Shaggyként, és igazi csibész módjára előadta a Mr. Bombastic című dalt.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17083757_auto_resized.png
origo.hu

Nem sokat takar Wolf Kati melleiből a mélyen dekoltált ruha

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26464_resized.jpg?avcount=1711707914
origo.hu

Magyar Péter ámokfutása börtönben érhet véget

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17090709_auto_resized.jpg
borsonline.hu

4 csillagjegy, akinek nagy felismeréseket hoz az élet még a napfogyatkozás előtt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17089235_auto_resized.jpg
ripost.hu

Minden nap szenvedés, gyógyíthatatlan beteg a gyönyörű színésznő

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26465_resized.jpg?avcount=1711707914
origo.hu

Németország döbbenetes háborús bejelentése, minden megváltozik

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17085489_auto_resized.jpg
astronet.hu

Ennek a 4 csillagjegynek sok pénzt hoz a tavasz

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17084687_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megdöbbentő, babahírt közölt máris a Házasság első látásra párja

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26355_resized.jpg?avcount=1711707914
vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17084502_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"Szerintem kritikán aluli" - óriási balhé robbant ki Balázsék műsora miatt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17084794_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Sokan csak most tudták meg és alig hiszik el, mit jelent valójában a WC kifejezés

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/5B4yKCVhgEuLxSc3tPm_mj3dRxekpu-gGA6ZbniqTWk/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzhlMmYzYWQ4NjNjMDRiNGViYmU5OTViOTRjZjI3NTYy.jpg
Vonzalom

Megcsalásnak számít? Ezt tette felesége háta mögött a TV2-es egy másik nővel