Celeb

Sikeresek és boldogok: már nem titkolják, kit szeretnek

Bors

Létrehozva: 2017.07.08.

A sztárok élete sem csupán játék és mese, nekik persze nem Hókuszpókkal kell megküzdeniük, mindössze a kamerák kereszttüzében kell lebonyolítaniuk sikeresebb esetben az egész életüket. Lássuk be, azért nem lehet annyira üdítő, amikor egy álmatlan éjszaka után fényképezőgépek tucatjait dugják a zöldségesnél az ember fáradtan lógó orra alá.

Persze nem újdonság, hogy a csillogásnak ára van, el kell viselni hát, hogy mindenki tudni akarja, kivel és hol töltötte az illető az előző éjszakát. De hiába az egyre nagyobb elfogadás, azért még mindig inkább nehezített pályának számít, ha az a bizonyos másik az előző éjszakáról, nem is annyira más. Illetve de, csak nem úgy.

Vannak olyan sztárok, akik nyíltan vállalják másságukat, de akadnak olyanok is, akik senkit sem akarnak beavatni magánéletükbe, legyen szó akár a gyerekeikről, vagy a párválasztásukról. Ismerünk bőven olyan történeteket is, ahol egy életen át titkolta valaki, hogy saját neméhez vonzódik, csak azért, hogy a róla kialakult képet ne rombolja le.

Jöjjenek tehát olyan hírességek, akik sikerrel tudták venni az élet efféle akadályait, és szerelmi életük pedig semmiben nem korlátozta őket.

Neil Patrick Harris valójában játékokat szed fel nők helyett

Az Így jártam anyátokkal sorozatban Barney-t alakító színész, Neil Patrick Harris stílusa valóban fergeteges. Nem mindennapi élete van, tele kihívásokkal, de közel sem olyan gondjai akadnak, mint sorozatbeli énjének. Hiszen valójában nem újabb és újabb nőket szed fel, hanem örökbefogadott ikrei, Harper és Gideon játékait a földről, amiket jó hatévesekhez mérten szanaszét hagynak. Ja, és mindezt természetesen a férjével, David Butkával karöltve teszi.

Zachary Quinto a valóságban is a szimmetriát szereti

A Star Trek kultikus Spock kapitányának szépérzéke (is) igen fejlett. Nem meglepő hát, hogy ha az őt alakító Zachary Quintonál párválasztásra kerül sor, akkor leginkább egy modell imponál neki. Magas, vékony, szőke cicababa helyett azonban az erősebbik nem képviselői közül választott. Két éve él boldog párkapcsolatban Milen McMillan modellel, amire pont olyan büszke, mint bárki más, aki szerelmével mutatkozhat, így ők is kéz a kézben járják New York utcáit, egy-egy piros lámpánál pedig boldogan csókot váltanak.

everything is more fun with @milesmcmillan by my side.

A post shared by Zachary Quinto (@zacharyquinto) on

spent the evening with @milesmcmillan and @hugoboss last night. good combination...

A post shared by Zachary Quinto (@zacharyquinto) on

Johnny Depp mellényúlt

Kedvenc kalózunk, Johnny Depp a Rumnapló forgatása alatt nem kizárólag több hektónyi italt pusztított el, hanem házasságát is, aminek szintén ő itta meg a levét, hiszen Amber Heard jelentős összeggel vékonyította meg pénztárcáját, ura agresszív viselkedésére hivatkozva. Azonban az biztosan nem írható Johnny hosszúra nyúló számlájára, ha a válásuk után Amber inkább nőtársaságot keresne, a színésznő ugyanis saját elmondása szerint biszexuális, és korábban évekig randizott Tasya van Ree-vel.

El Lay...Summer is here (and so am I)! Good to be home. #leatherweather

A post shared by Amber Heard (@amberheard) on

Jodie Foster titkolta a világ elől

Nem merte kockára tenni a hírnevét A bárányok hallgatnak és a Taxisofőr ünnepelt színésznője, Jodie Foster. Csak négy éve szedte össze a bátorságát, amikor 2013-ban, a 70. Arany Glóbusz-gálán életműdíjat kapott, és a közel tízperces beszéde közben nyilvánosan bejelentette, hogy leszbikus. Kiderült, ekkor már 15 éve élt együtt Cydney Bernarddal, akivel mesterséges megtermékenyítésnek köszönhetően két gyermekük is született. Jodie azóta egy másik nő mellett találta meg a boldogságot, de olyannyira, hogy Alexandra Hedisonnal hivatalosan is házastársak.

Ricky Martin az egész világgal tudatná

Az igazi latin macsó, Ricky Martin, akiért még ma is bomlanak a csajok, ám hiába, az ő szíve már foglalt. Hogy szerelmes, egy pillanatig sem titkolta, de eljegyzésük óta még nagyobb a szája. Világra szóló esküvőt akar, hatalmas felhajtással. Ez nem is csoda, hiszen nem kizárt, hogy az ara szerepét játssza, a nagy napon ugyanis nemcsak férjül, de férjhez is megy. A szerencsés jelölt pedig Jwan Yosef festőművész.

👾👾

A post shared by Ricky (@ricky_martin) on

MOCA GALA ✌🏼#mocagala2017

A post shared by Jwan Yosef (@jwanyosef) on

T. R. Knight félt, hogy ez teszi híressé

Megvan A Grace klinika sorozat kissé esetlen, de szeretni való dokija, George O'Malley? Ha csak az utolsó évadokat ismeri, akkor valószínűleg nincs, mivel karakterét az ötödikben hidegre tették. Akkor azt pletykálták, ennek az volt az oka, hogy kiderült a dokit alakító T.R. Knightról, hogy homoszexuális, ami nem tetszett a készítőknek. Utóbbira nincs bizonyíték, ellenben Knight azóta vállalta, hogy saját neméhez vonzódik, ezt korábban nem a megbélyegzés miatt kerülte, hanem éppen azért, mert attól tartott, tehetsége helyett emiatt válna népszerűvé.

Rosie O'Donell nem csak a száját járatja

Az amerikai színésznő, komika, író és televíziós személyiség, Rosie O'Donnell kerek perec megmondja mindenről a véleményét, s amivel egyet ért, amellett teljes mellszélességgel ki is áll, elkötelezett LMBT-aktivista. Immár két feleséget tud maga mögött.

Dr. House nem Stephen Fry esete

A világhírű angol komikus, Stephen Fry maga is azok közé tartozott, akik nem fogadják el a másságot. A Fekete vipera nevettetője inkább vállalta a magányt, de nem akart nőkkel kezdeni, és nyilvánosan férfiakkal sem. Coming outjakor humorral tálalta a dolgot: „Feltehetően akkor kezdődött, amikor kibújtam az anyaméhből. Felnéztem az anyámra és azt gondoltam, ez az utolsó alkalom, hogy errefelé jártam.” Majd viccesen azt is hozzátette, szereplőtársa, Hugh Laurie-ra azért nem mászott volna rá.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17089300_auto_resized.png
origo.hu

Varga Judit sírva mondta el, hogyan kínozta Magyar Péter - videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26456_resized.jpg?avcount=1711697418
origo.hu

Berki Mazsi először jelent meg nyilvánosan a barátjával

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17076634_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Emlékszel még ezekre az ikonikus magyar színészekre? Teszteld velünk!

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17085184_auto_resized.jpg
vg.hu

Valami súlyos történik az ukrán elnöki hivatalban: Zelenszkij kirúgta az egyik legfontosabb emberét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17086524_auto_resized.jpg
ripost.hu

Sok probléma után váratlanul különválik a TV2 házaspárja

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17090466_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Zelenszkij korábbi szövetségesének példa nélküli interjúja borzolja a kedélyeket Ukrajnában + videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26457_resized.jpg?avcount=1711697418
origo.hu

Megyeri Csilla reagált a szakításáról szóló pletykákra

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17073172_auto_resized.jpg
astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. március 23.: az Oroszlán megkönnyebbül, a Nyilasnak komoly felismerései vannak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17090709_auto_resized.jpg
borsonline.hu

4 csillagjegy, akinek nagy felismeréseket hoz az élet még a napfogyatkozás előtt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/26355_resized.jpg?avcount=1711697418
vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17091872_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Rendőrök lepték el az eltűnt kétéves Danka otthonát: Markológéppel ássák fel a területet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17082722_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Remegő hanggal jelentkezett be Ördög Nóra: támadás történt az Ázsia Expressz szállodájában

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/03/DiRPy-3nPJr4CQIBkYbPdtZrNwj6_B8PPulljWoyLFY/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2IyNDc5NTBmMjJkODQwZTE4NGUxNWFkY2ZkNDZmNjA3.jpg
Kapcsolat

Megyeri Csilla szakításáról pletykálnak. Újra...