Sebestyén Balázs szép felesége visszatért a munkába

Sebestyén Balázs ismét együtt dolgozhat feleségével. Horváth Viktória ugyanis fél év szülési szabadság után máris munkába állt.
Sebestyén Balázs ismét együtt dolgozhat feleségével. Horváth Viktória ugyanis fél év szülési szabadság után máris munkába állt.
KÖZÖS MUNKA - Balázs egyáltalán nem bánja, hogy párja visszatért dolgozni. A műsorvezető szerint gyermeke sem sínyli meg, hogy anyukája dolgozó nő lett.

– Vikinek már hiányzott a munka, jólesik neki néhány órára kiszakadni otthonról – kezdte Sebestyén Balázs.
– Õ már az előző rádiónál is a stábunkat erősítette, csak szülési szabadságra ment. A párom remek szerkesztő, nagyon jól tudunk együtt dolgozni. Persze még csökkentett üzemmódban segíti a munkánkat, heti két napot szerkeszt, és ezt a pár órát Benett úgyis átalussza. Észre sem veszi, hogy anya nem volt otthon, mert mire felébred, Viki már újra mellette van. Az idő alatt pedig, amíg dolgozik, a nagymama vigyáz a gyermekünkre – árulta el a Class FM műsorvezetője, aki nemcsak magánéletével, de rádiós munkájával is elégedett.

– Jól érzem magam a mikrofon mögött, a Morning Show-val hosszú távon gondolkodunk. Nem zavar a korai munka, hiszen engem a reggeli műsorsáv érdekel csak, mert egy adónál ebben az időszakban lehet megszólítani a legtöbb hallgatót. Nagyon jó helyen vagyunk a Class FM-nél, mindent megkapunk, amit kérünk: mindent megtesznek értünk,minden technikai feltétel adott, ami ebben a szakmában nagy szó. A televíziózás is ugyanúgy érdekel, mint eddig, hiszen mind a két műfaj egy kihívás – egyik nélkül sem tudnék meglenni – magyarázta Balázs.

OZS