Celeb

Sebestyén Balázs nélkül bulizik a felesége

kbv

Létrehozva: 2018.08.23.

Tiszteletben tartja egymás ma­gán­életét Sebestyén Balázs és felesége, ami azt is jelenti, hogy szabadidejüket külön-külön is eltölthetik, ha épp arra van kedvük. Az RTL Klub és a Rádió 1 műsorvezetője örül, hogy gyermekei édesanyja nélküle is jól érzi magát.

Aki idén megfordult legalább két fesztiválon vagy látta, olvasta a bulikról szóló beszámolókat, feltűnhetett neki valami – míg Sebestyén Balázst nem igazán lehetett látni ezeken a hangos szórakozásokon, addig felesége, a gyönyörű Viki az egész nyarat végigbulizta. Hol az egyik, hol a másik szórakozóhelyről jelentkezett be, nagy társasággal hajnalig tartó táncolásokat csaptak.

Mi is megírtuk, férje helyett az Éjjel-Nappal Budapest Lalija, vagyis Kamarás Norbert és barátnői forgatták meg a táncparketten. Megfordult Ozorán, a Szigeten, a Balaton Soundon  és az EFOTT-on is. Viki kétgyermekes édesanya, Benett 8, míg Noel 4 éves.

Talán furcsa lehet, hogy a férje nélkül jár bulizni. Pláne, ha visszaemlékszünk, hogy Balázs tavasszal a barátaival vette be Zanzibár partjainak búvárkodásra alkalmas helyeit. Az idősebb korosztály számára talán furcsa, ha a házaspárok a szabadidejüket nem töltik együtt, de a fiatalabb generáció már másként gondolkodik egy kapcsolatról.

Balázstól az RTL Klub őszi sajtóeseményén megtudtuk, nekik ez így természetes, sőt mindkettejüknek van olyan szabadideje, amit egymás nélkül töltenek – akárcsak más párok. A Rádió 1 műsorvezetője idén tavasszal A Fal vetélkedőjét forgatta, nyáron pedig a Nyerő Páros felvételein kellett helytállnia, ekkor Viki egyedül tartotta otthon a frontot.

– Nagyon sokat dolgoztam a nyáron, egy napot voltam csak a Szigeten. Vikit valóban szinte mindenhol lehetett látni, végigjárta az összes nagy fesztivált. De ez kell is! Van, amikor együtt megyünk, van, amikor csak Viki. Ebből sosem volt fe­szültség közöttünk, én örülök neki, menjen bármikor.

– Idén kevésbé voltam abban a hangulatban, hogy ilyen nagy fesztiválokra járjak, a csendesebb dolgokat kerestem – magyarázta lapunknak Balázs, hozzátéve: mindketten fontosnak tartják, hogy kétgyermekes szülőként is tartsanak meg a fiatalságukból valamit, abból az időből, amikor még nem voltak a fiúk.

– Amellett, hogy gyerekek vannak, iskola, tanulnivaló, napi rutin, fontos, hogy a szülőknek is legyen privát életük és szórakozzanak kicsit, ha van rá lehetőség. Kell is és törekszünk rá, hogy így legyen, hol együtt, hol külön. Fesztiválozunk sokat és nyaralunk is, de ez utóbbi maximum csak 1-2 nap lehet a gyerekek nélkül, hiszen már ennyi idő alatt is nagyon hiányoznak ne­künk, és mondják, hogy mi is nekik. Nyaralni így inkább a fiúkkal megyünk négyen – magyarázta a mű­sorvezető.

A külön nyaralásra esküsznek

Nem csak Balázsék szerint a hosszú házasság titka a külön is töltött idő. Hevesi Tamás és Hevesi Kriszta többször is beszélt már róla, hogy éves rendes közös nyaralásukon kívül mindketten a barátaikkal is eltöltenek egy-egy hetet egy külföldi országban, hogy hazaérve új élményekkel feltöltődve legyen miről beszélgetni.
Várkonyi Andi és Bochkor Gábor is ennek az iskolának a híve: mindkettejük számára fontos a szabadság. – Na­gyon fontos meghagyni egymás szabadságát. Egyrészt mert ez a bizalom igazi bizonyítéka, másrészt mert nem feltétlenül ugyanaz az érdeklődési körünk – mondta lapunknak korábban Bochkor Gábor.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27412_resized.jpg?avcount=1714018509
origo.hu

Ukrajna halálos fegyvert vetett be, kitörhet a világháború

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27407_resized.jpg?avcount=1714018509
origo.hu

Bejelentést tettek a NATO határán lévő gyilkos atomfegyverekről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156374_auto_resized.jpg
borsonline.hu

„Azt hittem, másnapos vagyok” – Viszketés jelezte, hogy rákos lett a fiatal férfi

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160160_auto_resized.jpg
vg.hu

Balaton: öntik a piacra az északi parti ingatlanokat, egyre nagyobb a különbség az árakban

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17154791_auto_resized.jpg
ripost.hu

Elképesztően gondolkozik magáról 3 csillagjegy, ők nem kérnek bocsánatot

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17159781_auto_resized.jpg
vg.hu

Nem tetszenek Brüsszelnek a magyar autópályák: eljárás indul, de a kormány sem hagyja annyiban

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27406_resized.jpg?avcount=1714018509
origo.hu

Putyin rettegett szövetségese megdöbbentő üzenetet küldött

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17159363_auto_resized.jpg
travelo.hu

Videó: Egy hatalmas Boeing géppel intett búcsút a levegőben a pilóta

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17160030_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megszakad a szív: holtan találták meg az eltűnt, 4 gyermekes nyíregyházi édesanyát

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17152650_auto_resized.jpg
borsonline.hu

"Ez elfogadhatatlan" – balhé a TV2 stúdiójában, majdnem hazaküldték a műsor sztárját

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17156414_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megváltoztak az érzéseik: fülig szerelmes a Házasság első látásra párja

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/rLsNASLz32klBDNttxDyorGsPE21L4wjFgnTh_Dt1dE/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzMwYjQwNmU4ZTYzZDQ3ZTlhN2NhYmI0NTE3NDk0NmVh.jpg
Tippmix

"Úgy voltam vele, hogy ilyen nem fog sűrűn előfordulni" - Marics Peti félmilliót bukott

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/gBh490zB36efX5SC4-FLP_GjbHj6nTFWcBP9yCsbnpU/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzRjNTJkMzFmNWUxNjQyNTk5NWQ3ZjJjYjExNWJjNTc5.jpg
Kiakadás

Koholák Alexa kiakadt: intim képekkel ostromolják a férfiak a szakítása után