Sarka Kata vidáman pereskedett Toncsival

Ki ne emlékezne ar­ra az augusztusi napra, amikor felkerült az internetre egy telefonbeszélgetés, amely Sarka Kata és állítólag Bálint Antónia között zajlott?
Ki ne emlékezne ar­ra az augusztusi napra, amikor felkerült az internetre egy telefonbeszélgetés, amely Sarka Kata és állítólag Bálint Antónia között zajlott?

A beszélgetésen napokig csámcsogott a világháló népe és a celebvilág, mert a hívó – akiben Sarka Kata is felismerni vélte Toncsit –, ne­hezen formálta a szavakat, megkérdőjelezte Kata képességeit és nyomdafestéket nem tűrő jelzőkkel illette őt.

Bálint Antónia mindmáig ta­gadja, hogy ő hívogatta ittasan Hajdúékat, a szerda délutánját mégis a bíróságon töltötte a té­vés feleségével és ügyvé­deikkel.

Sarka Kata ugyanis szakértővel készíttetett elemzést a felvett telefonbeszélgetésről, így papírja van arról, hogy Bálint Antónia akarta orálisan kielégíteni a férjét. Az igazolás birtokában citálta bíróság elé az exszépségkirálynőt.

A két hölgy az utolsó pillanatban érkezett meg a bíróságra, hogy a zárt békéltető tárgyaláson egymás szemébe nézzen. A felek majd’ fél órán át érveltek a bírónő színe előtt.

Sarka Kata és ügyvédje hagyta el elsőként a termet, széles mosollyal az arcán. Mö­göttük feldúltan szaporázta lépteit Toncsi, akit egészen kiborított, amikor meglátta munkatársunknál a fényképezőgépet, és követelte a képek törlését. Kérdéseinkből pedig csupán egyet tudtunk feltenni, mert azonnal rávágta: nem akar nyilatkozni és szerepelni sem.

Sarka Kata azonban beavatott minket néhány részletbe.

– Jól éreztem magam a tárgyaláson – kezdte derűsen, majd kérdésünkre, hogy hajlandó-e békülni, így felelt:
– Ahogyan a bírónőnek is el­mondtam, szívesen békülök akkor, ha Bálint Antónia nyilvánosan bocsánatot kér tőlünk.

A rágalmazás miatt indított pereskedés tehát addig biztosan nem ér véget, amíg Bálint Antónia köti az ebet a karóhoz és nem kér bocsánatot.